Karaelmas Mahallesi Erkişi Sokak'ta yapılan miting programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Mitinge; AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Murat Kotra, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, AK Partililer, MHP'liler ve vatandaşlar katıldı. 

Hastanede açılan anjiyografi laboratuvarında 65 kalp krizine müdahale edildi Hastanede açılan anjiyografi laboratuvarında 65 kalp krizine müdahale edildi

MHP'li Murat Kotra, Zonguldak'a gelmeden önce Devlet Bahçeli'nin elini öpmeye gittiğini belirterek "Zonguldak'ta çalışacağımı söylediğim zaman '31 Mart akşamı Zonguldak'tan müjdeyle gelmeni bekliyorum' dedi ve hepinize selamlarını gönderdi" dedi. 

MYK Üyesi Murat Kotra, Devlet Bahçeli'nin selamını getirdiğini belirterek "Öncelikle aranızda olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Konuşmama başlamadan önce de bir görevi yerine getirmek istiyorum. Zonguldak'a üç gün önce geldim. İstanbul'da çalışıyordum. Buraya gelmeden önce Ankara'ya Genel Başkanımızın elini öpmeye gittim. Zonguldak'ta çalışacağımı söylediğim zaman '31 Mart akşamı Zonguldak'tan müjdeyle gelmeni bekliyorum' dedi ve hepinize selamlarını gönderdi. Allah razı olsun. Efendim biraz önce Sayın Belediye Başkanımızla ve il başkanımızla beraber bir iftar programındaydık. Ülkü Ocaklarımızın düzenlemiş olduğu bir iftar programında bir araya geldik. Orada da aynı mesajlar verildi. Biz biriz, beraberiz. Cumhur İttifakı'yız Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Amin. Şimdi çok fazla konuşmanın da bir anlamı yok. Zaten siz gereğini söylüyorsunuz burada. Hepinizden Allah razı olsun. Ben de son sözü Hüseyin Yıldız Başkanım gibi söyleyeyim. Milliyetçi Hareket Parti diyor ki 'Ömer Selim Alan gerisi yalan.' Hepinize saygılar sunuyorum" dedi.
 

Muhabir: Öznur Güneş