Sakaryaspor’un Süper Lig hayali play-off’lara kaldı Sakaryaspor’un Süper Lig hayali play-off’lara kaldı

Zonguldakspor adlı sosyal medya hesabı, zor günler geçiren Zonguldak Kömürspor paylaşımı yaptı.  Yapılan paylaşım söyle: “Mevcut Zonguldakspor borçlarından ötürü 2011 Yılında kapanmıştır.
Demir Madencilik Dilaverspor ile  play-out maçı oynayan Zonguldakspor maçı 4-2 yenilmiş ve yeni projenin hayata geçmesinin önü açılmıştır. Zonguldakspor süper amatöre düşerek Kulüp kapanmıştır. Demir Madencilik Dilaverspor ise Bölgesel amatör ligde mücadele etmeye hak kazanmıştır. Takım Demir ailesinin takımıdır ve yeni projeyle borçsuz bir Zonguldakspor inşa etmektir hedefleri. Takımın adını Zonguldak Kömürspor yaparak şehre yeni bir takım kazandırılmıştır ancak bunun yanında Zonguldakspor mazisi tarih olmuştur. 
Hedefler İkinci lige çıkana kadar iyi gitmektedir. 2016-2017 yılında başarılı bir grafik çizen takım Play-off potasının 6 puan gerisinde kalmış ve ilerleyen 7 Dönemde her gün daha kötüye gitmiştir. Şuan bulunduğumuz 2023-2024 dönemi kulübün yaşadığı en kötü dönemdir. Geçmiş yıllarda esnaftan şehirden destek gören takım artık hiç bir şekilde destek görmemektedir. Görmemesinin sebebi ise takımın sahipleri olan Demir ailesinin tutumudur. Takımın yanına hiç bir şekilde kimseyi yanaştırmamaktadırlar örnek vermek gerekirse Kulübe üyeliği açmışlardır ancak başkanlık için oy vermek için bile 3 sene beklemeniz gerekmektedir..
Daha öncede takımı Eren Enerji olsun Süleyman Taşcı gibi isimler ve şirketler satın almak istesede 
Demir ailesi takımı devretmemiştir. 
Şimdi soruyoruz bu takımı İkinci lige kadar çıkartan Demir ailesi bu takımı çıktığı gibi düşmeden devredemez mi?  Bize seneler sonra ikinci ligin heyecanı yaşatan sevgili Demir ailesi bir an önce takımı artık devretmesini Can-ı gönülden istiyoruz Zonguldak Kömürspor dan rant sağlamadan bu takımı daha da kötüye düşürmeden takımı devredin!”

Kaynak: Haber Merkezi