Zonguldak halkını şiirle selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İlk kez burada miting veriyoruz. Miting alanını çok beğendim, Hayırlı olsun" dedi. 

Kolunu kıyma makinesine kaptıran market çalışanı makine ile birlikte ameliyata alındı Kolunu kıyma makinesine kaptıran market çalışanı makine ile birlikte ameliyata alındı

Erdoğan konuşmasında şu düşüncelere yer verdi:
"Genciyle, yaşlısıyla, kadını ve erkeğiyle tüm Zonguldaklı kardeşlerimizi hürmetle selamlıyorum.
Allah hepinizden, tüm Zonguldak'tan razı olsun diyoruz. Evelallah siz bize böyle samimiyetle sahip çıktığınız müddetçe bizi kimse yolumuzdan aldıramaz. Zorlu bizim yanımızda dağ gibi durdukları sürece Türkiye'yi kimse engelleyemez. Bizim yoldaşımız olduğunuz müddetçe bize FETÖ'lü hainlerin ne denli, ne PKK'lı alçakları ne de DHKPC'li! Ne diyor şair Zonguldaklı kardeşlerimizle bir duvarın tuğlaları gibi kenetlendiğimiz sürece Allah'ın izniyle cehennem olsa neler göğsümüzde söndürürüz. Elbette bunun için şu ilkelerimize sıkı sıkıya gerekiyor. Gençler hazır mıyız?"


"Doğal gazı resmen devreye almanın gururunu yaşadık. Doğalgaz törenimizde verdiğimiz ücretsiz doğal gaz desteğimizi halen sürdürüyoruz. İlk ay ısınma dahil hiçbir ücret almaz. Konutlardaki mutfakta kullanılan doğal gaz tüketiminin ücretsiz olacağını söyledik. Nisan ayından beri yirmi beş metre küplük miktara ne yapıyoruz? Bu uygulamayı Nisan 2024 dönemi devam ettireceğiz. Vatandaşlarımızın bütçesine toplam 87 milyar lira tutarında doğrudan destek sağlamış olacağız. Sadece bununla da yetinmiyoruz. Kentimizde gemilerimizle sondaj çalışmalarımız devam ediyor. Her seçim öncesinde 'gaz buluyorlar' diye aldırmadan parayı Karadeniz ve Akdeniz'in sularına gömüyorlar' diyen gafillere kulak asmadan ne dedik? 'Bulanlar ancak arayanlardır' düsturuyla arama faaliyetlerimizi kesintisiz sürdürüyoruz." 

Kaynak: Öznur Güneş