Zonguldak’ın Çaycuma ilçesi Perşembe Beldesinde eğitim öğretim veren Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri ilçeye bağlı Şenköy İnceahmetler İlkokulu için yardım kampanyası başlattı.

Sosyal sorumluluk programı kapsamında geliştirilen “Çocuklara Armağan Projesi”; başta okul Müdürü Sercan Doğancı olmak üzere, projenin hayata geçirilmesini sağlayan Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Anadolu Lisesi öğretmenleri Pınar Yıldız, Aynur İslamoğlu, Pelin Yavuz ve Eren Gülşen tarafından acil ihtiyaçları olduğu belirlenen “Şenköy İnceahmetler İlkokulu” için “İyilik, İyidir” sözünün gücünden hareketle yardım kampanyası düzenlendi.

Projede yapılanlar hakkında bilgi veren Okul Müdürü Sercan Doğancı ve proje sorumlusu öğretmenler: “Birleştirilmiş sınıflardan ve bir anaokulundan oluşan köy okuluna öncelikle; Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinden oluşan proje ekibi tarafından okulun bahçesinde bulunan doksana yakın ağaca kireç sürülmüş, tüm sınıfların temizliği yapıldı. Başlatılan kampanya ile başta Av.Buğra Yıldız olmak üzere Çaycuma esnaflarımızdan Onur Gülşen ,Köktürk Oyuncak, Erginler Pastanesi, Ilgınlar Yapı Malzemeleri, Bulut Yapı Malzemeleri ve Perşembe esnaflarımızdan Akoğlu Butik ve Binbir Çeşit Avm'den gelen destekler ile köy okulumuza renkli yazıcı, pano,perde, voleybol filesi ,voleybol ve basketbol topları gibi temel ihtiyaçların yanı sıra; anaokuluna bir oyun odası ve zeka oyunları odası kazandırılmıştır. Dış cephe boyası da yapılan okulun duvarları eğitim öğretime katkı sağlayacak şekilde Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Şükran Ayaş’ın katkılarıyla birbirinden güzel figürlerle boyanarak anlam kazanmıştır.

Evren Atış, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı Evren Atış, 16 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz iddiasıyla tutuklandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı böylesine anlamlı bir projeyle karşılamayı hedefleyen Filiz Rıfat Güpgüpoğlu Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri; özenle ve her öğrenciye özel olarak hazırladıkları hediyeleri, geleceğimizin teminatı çocuklarla bir şenlik havasında buluşturmuştur. Geleneksel oyunlarımız eşliğinde hediyeleri ve yenilenmiş okulları çocuklarımıza emanet edilirken duyulan gurur, elbette  “Umutsuz durum yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” sözleriyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve aydınlık yolunu akıllara getirmektedir”diye konuştu.

1-443-235-106-84-14

0A9Dd336 2838 4C15 8083 A8D87A439F47

Muhabir: Yeliz Alagöz