Kore Gazisi Hasan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Kore Gazisi Hasan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Dr. Ömer Selim Alan, 24 Şubat'ta yaptığı proje lansman programında günlerdir duyurusu yapılan ZB'nin şifresini açıklamıştı. 
ZB'nin 'Zoru başarmak olduğunu belirten Başkan Alan "Sevgili Zonguldaklılar biz zoru başardık. Bu zorluğu teşkilatlarımızla ve halkımızla başardık. Zoru başarmak demek; bizim için Zonguldak'ın geçmişidir. Şimdilik ZB bu, bir 10 gün sonra ne olur bilemiyorum" demişti. 

Lansman programının ardından CHP'li Atınç Kayınova'nın ZB'nin şifresine itafen 'Zübük Başkan' paylaşımı CHP'liler tarafından da tepki gördü. Yerel seçim çalışmalarının başlangıcında CHP İl Başkanı Devrim Dural ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan'ın yaptığı centilmenlik anlaşmasına Atınç Kayınova ve partideki bazı isimler uymadı. 

Atınç Kayınova'nın paylaşımı ile ilgili konuşan İl Başkanı Devrim Dural "Burada kişiler kendi fikirlerini özgürce beyan etme hakkına sahipler. Biz buna her zaman saygı duyuyoruz. Ben burada tekraren benim buradaki bakış açımı, bütün Zonguldak halk biliyor. Bu bakış açımı da yinelemek isterim. Dolayısıyla biz burada siyasi nezakete önem veriyoruz. Böyle ifade edebilirim konuyu" dedi. 
 

Muhabir: Öznur Güneş