2021-2022 U18 Basketbol Gençler Ligi müsabakaları sona erdi. Uzun süren lig sonunda Çelikelliler Basketbol takımı şampiyonluğunu ilan etti. Yıllarca basketbol dalında başarıdan başarıya koşan, elde ettiği şampiyonluklarla müzesini kupalarla dolduran Çelikelliler Basketbol Takımı yorucu geçen ligin son maçında Kdz.Ereğli Belediyespor ile karşılaştı. Rakibi karşısında baştan sona üstün oynayan ve rakibine üstünlük şansı vermeyen Çelikelliler sahadan 74-51 gibi farklı skorla galip ayrılarak şampiyonluğunu ilan etti.

KUPAYI HAKAN YÜKSEL'DEN ALDILAR
Karşılaşmanın ardından şampiyonluk sevincini yaşayan Çelikelliler şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel'in elinden aldı.

Çelikelliler Basketbol takımı U18 Gençlik Ligi şampiyonluğunun ardından Mart ayında gerçekleşmesi planlanan Türkiye şampiyonasında da Zonguldak'ı temsil etme hakkı kazandı.

İSMAİL ÖNER GURURLU

Yıllarını Çelikelliler Spor Kulübü'ne veren başarılı basketbol antrenörü İsmail Öner Kdz.Ereğli karşısında alınan 74-51'lik galibiyetin ardından ulaşılan şampiyonluktan dolayı sporcularını tek tek kutladı.

İsmail Öner "Kulüp olarak Zonguldak'ın en köklü ve istikrarlı kulübüyüz. Geçmişimize baktığımızda gurur duyacağımız başarılarımız ve şampiyonluklarımız var. Bu geleneği sürdürmenin ve kulübümüze bir kupa daha kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Bu başarıda başta kulüp yönetimimiz ve büyük camiamızın gücünü ve desteğini arkamızda hissettik. Sezonu da kupa ile taçlandırdık. Mart ayı içinde yapılması planlanan Türkiye şampiyonasında da başarı için mücadele edip ilimizi gururlandırmak istiyoruz. Tüm rakip ve dost kulüplerimize verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyor, herkesin yeni yılını şimdiden kutluyorum" dedi.