Belediyeyi borçsuz ve kasasında para ile teslim aldı: Bu kıyıma son verin Belediyeyi borçsuz ve kasasında para ile teslim aldı: Bu kıyıma son verin

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç seçim ziyaretleri kapsamında Çaycuma ilçesine geldi. Bakan Yılmaz’ı AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İlçe Başkanı Birol Yiğit, Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı, belde belediye başkan adayları ve çok sayıda partili katıldı.
Çaycuma Başkan Adayı  Bünyamin Bostancı: "Arkamda gördüğünüz meclis üyesi adayları ile Çaycuma'yı en iyi şekilde yönetmek istiyoruz. Sizlerin ve Çaycuma'njn hakkını savunacak insanlar lazım. İnsanlar adaletten bahsederken taahhüt imzalatılıyor. Burası Bostancı'nın değil halkın Belediyesi olacak. Hepinizin abisi olacağım.
Çaybel'i kendi çiftliği gibi kullananlar inşallah seçimden sonra ne yaptığını anlayacaklar. Sessizlerin sesi olmaya geliyoruz. Herkes suyu 10 liraya içecek. Şu an belediyeye girmek için 3 tane kapıdan geçiliyor. Bundan sonra tüm kapılar açık olacak. Yol yapılıyor, parasını sizden alıyorlar.İmar 18 sorunu vb. hepsini çözeceğiz" diye konuştu. 
Ahmet Çolakoğlu ise :"Çaycuma Belediyesi artık halktan uzak hale geldi. Burada gerçek belediyeciliği getireceğiz. Bünyamin Bostancı ile 31 Mart akşamı AK Belediyediciliğe  adım atacağız' dedi.
Bakan Yılmaz Tunç  konuşmasında  ilçeye yeni adliye binası sözü verdi. Tunç:"Çaycuma bizim göz bebeğimiz. Gönlümüz,  yollarımız gönüllerimiz bir. Çaycuma'mızda heyecan gördük. Adliye binası ilçeye yetersiz hale geldi. Yatırım programına aldık. 12 bin metrekare Adliye binasını Çaycuma'ya kazandıracağız. Yakında inşaat ihalesi yapılacak" dedi. 
Liman yapılırken doğalgaz bulundu. Ona bile inanmadılar. Liman projesi için dava açanlar vardı. Çaycuma'mıza AK Partili bir belediye yakışır. Gerçek belediyecilik AK Partidir. Partinin kurulma amacı AK Parti'dir'dedi.

Bakan Yılmaz Tunç AK Parti Çaycuma Belediye Başkan Adayı Bünyamin Bostancı’nın seçim koordinasyon merkezinin açılışını gerçekleştirdi.
Açılıştan sonra esnaf ziyareti yapan Tunç ve beraberindeki heyet ilçeden ayrıldı.

I M G 20240307 W A0039

I M G 20240307 W A0037

AK kadınlar-1I M G 20240307 W A0038

Muhabir: Yeliz Alagöz