Recep Bostancı kayıplara karıştı: Her yerde aranıyor Recep Bostancı kayıplara karıştı: Her yerde aranıyor

Çaycuma Belediye Başkan Adayı  Bünyamin Bostancı SKM açılışındaki konuşmasında mevcut belediye yönetimini eleştirdi. Bostancı: "Arkamda gördüğünüz meclis üyesi adayları ile Çaycuma'yı en iyi şekilde yönetmek istiyoruz. Bu görev talip olurken hiçbir vesayet altında altında olmadı. Biliyorsunuz karşı taraf CHP’li Belediye Başkanı Belediye meclis üyesi adaylarına bir taahhütname imzalattı. Bir maddesinde hiçbir üyesi belediye başkanına ve oylamaya karşı gelemez. Burada kendi iradesini meclise yansıyacak insanları takdim ediyorum. Bunlar sizler ve Çaycuma’nın hakkını savunacak insanlar. Biz demokrasi ve özgürlükten bahsederken birileri hep bişeyler diyordu. Ama burada görülüyor ki ilçede arkadaşlar vesayet altına alınıyor. Burada çok büyük sesiz çoğunluk var. Bu çoğunluğun korkmasın, ürkmesin, cesaretli olmasını istiyorum. Sizlerin sesi olaya daha doğrusu Çaycuma Belediyesi’ni halka teslim etmeye çıktık.  Burası Bostancı'nın değil halkın Belediyesi olacak. Hepinizin abisi olacağım. Bu zamana kadar yapamayacağım söz vermedim. Bünyamin Bostancı’nın sözü senettir. 
Belediye başkanlığı çok az bir farkla alındı. Bir takım dosyalardan bahsedildi. Şimdi önümüze o kadar çok dosya geliyor ki. Belediyeyi alır almaz bir müfettiş çağıraraktan buradaki her şeyi göreceksiniz. Kim doğruyu söylemiş göreceksiniz. Çaybel’i kendi çiftliği olarak kullanan ve ne yaptığını bilmeyenler hepsini görecek. Kaç gündür mahalleri geziyoruz. Hiç birine yatırım yapılmamış. 
Başı bol köpek sorununda en güzel şekilde rehabilite edilecek.  Farklı su ücreti ödeyenler var. Herkes suyu 10 liraya içecek. Gelir düzeyi düşük vatandaşlarımıza destek yapacağız. En az bin liralik katkı vereceğiz. Sosyal belediyecilik yapmaya çalışıyoruz. Şu an belediyeye girmek için 3 tane kapıdan geçiliyor. Bundan sonra makam odasının kapısı sökülecek, tüm kapılar açık olacak. Yol yapılıyor, parasını sizden alıyorlar.İmar 18 sorunu vb. hepsini çözeceğiz" diye konuştu.
 

Muhabir: Yeliz Alagöz