TFF 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor Zonguldak'ta 15 gün süren ilk etap maçlarının ardından 12 günlük kamp çalışmaları yarın Bolu'ya gidecek.

Kilimli'de özel bir öğrenci yurdunda konaklayan, idmanlarını Karaelmas Kemal Köksal ve Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nda yapan Zonguldak Kömürspor günde çift idman yaparak ilk etabı tamamladı.

BOLU'DA 4 HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Kırmızı-lacivertli ekipte Teknik Direktör Şenol Demir Zonguldak'ta 15 günlük kamp programı kapsamında daha çok fizik kondisyon ağırlıklı çalıştıklarını, çok verimli bir kamp geçirdiklerini söyledi. Demir Bolu kampında 4, 8, 10 ve 12 Ağustos tarihleri olmak üzere 4 hazırlık maçı oynayacaklarını söyledi. Demir Bolu kampına ayrıca yeni transferlerin de dahil olacağını belirtti.

ÖZTÜRK: "MEVCUT KADROYU KORUDUK"

Zonguldak Kömürspor Basın Sözcüsü Şükrü Öztürk, transfer ve kamp çalışmaları için şu bilgileri verdi. "İç transfer yavaş yavaş şekle girdi. %80 oranında takımımızı da kurduk. Nokta transferler yapmaya çalıştık. Bu transferlerin devamı gelecek. İkinci etap çalışmaları için de Bolu'ya gidilecek. Bolu'da antrenman ve hazırlık maçları ağırlıklı çalışmalar yapılacak. Döndüğümüzde maç haftasına gireceğiz. Transferleri tamamladığımız taktirde iyi bir takım oluşturmuş olacağız. Şu andaki mevcut kadroyu korumamız da bizim için büyük bir avantaj oldu." dedi.

22 KİŞİLİK KADRO İLE BOLU'YA GİDİLİYOR

Öte yandan Zonguldak Kömürspor Bolu kampına 22 kişilik kadro ile gidecek, Bolu'da takıma yeni transferler de dahil olacak.

Egemen Yaylı, Ali Mert Tuncer, Hakan Çevik, Oğuzhan Matur, Muhammed Ali Kol, Alper Aşkın, Emre Kara, Fatih Bektaş, Tarık Akcan, Arhan Çakıroğlu, Ertuğrul Şenlikoğlu, Aykut Emre Yakut, Ercüment Eray Ataklı, Tezcan Gökmen, Hüseyin Yılmaz, Eyüp Akcan'ın yanı sıra takıma yeni sezon öncesinde transfer edilen Mümin Uyar (Erbaaspor) Berkay Akgül (Göztepe) Ahmet Buğra Güven (Fenerbahçe), Kıvanç Kaya (Çorum FK) Ömercan Önder (Batman Petrol) Mustafa Hoşoğlu (1461 Trabzon) kamp kadrosunda yer alacaklar.