Kavgaları Vali Bey'e ilettim: Kilimli'deki tansiyonun yükselmemesi lazım! Kavgaları Vali Bey'e ilettim: Kilimli'deki tansiyonun yükselmemesi lazım!

AK Parti'den istifa edip seçime CHP çatısı altında giren Burhan Sezgin "Ben bize bu şartlarda, şu zamanda sahip çıkan, destek çıkan bir duruşla beraberdik. Destek veren hery çok teşekkür ediyorum" dedi. 

Burhan Sezgin'in açıklaması şöyle: "Biliyorsunuz AK Parti'yle başladık 2014 yılında. seçimi kazandık. 2 dönem belediye başkanlığı yaptık ama 2024 seçimlerine girerken aday gösterilmedik. Biz de tercihimizi Cumhuriyet Halk Partisi'nden yana yaptık. Onunla birlikte ekip arkadaşlarımızla bize seçime girdik. Seçimi de kazandık. Biz kendimize inandık. Arkadaşlarımıza inandık. Gelik’imize inandık. Gelik insanına inandık. Gelik insanı bize yapılan yanlışlığa karşı, haksızlığa karşı dik durmuş, bize sahip çıkmış. Ben onlara teşekkür ediyorum ve seçimi kazandım. İnşallah kaldığımız yerden, daha emin adımlarla görevimize devam edeceğiz. Ben bize bu şartlarda, şu zamanda sahip çıkan, destek çıkan bir duruşla beraberdik. Destek veren hery çok teşekkür ediyorum. Biz inşallah bundan sonra bu aldığımız sorumluluk daha layıkıyla, daha ileriye taşımaya çalışacağız. Gelik beldesinde daha güzel hizmetleri hep birlikte başaracağız inşallah." 

Kaynak: Haber Merkezi