Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda ligin son maçında Afyonspor ile karşılaşıyor.

90+5'nci dakikada Kocaelispor'dan yediği golle kümede kalma yolunda şansını son haftaya bırakan Zonguldakspor Afyonspor maçı hazırlıklarını Teknik Sorumlu Barış Şeref nezaretinde Fener Sahası'nda yaptığı idmanlarla sürdürüyor.

KİMSENİN ALACAĞI SKORA İHTİYACIMIZ YOK

Hacettepe ve Sancaktepe FK grupta küme düşen takımlar oldu. Ligin son haftasında oynanacak maçlara göre Zonguldakspor, Şanlıurfaspor, Niğde Belediyespor, İnegölspor, Gümüşhanespor, Ergene Velimeşe olmak üzere 6 takımın da küme düşme ihtimali var. Her maçın ayrı bir hikayesi var. Şu takım bunu yenerse o takım düşecek, Bu takım şununla berabere kalırsa bu takım düşecek falan filann.

Ancak Zonguldakspor'un hiç kimsenin alacağı skora bakmaksınız Afyonspor deplasmanından alacağı 1 puan kümede kalması için yeterli olacak.

Bir çok dedikodu, söylenti çıktı, sosyal medya arap saçı. Her takımın taraftarı, yönetimi, camiası birbirine ithamlarda bulunuyor, hakaretler ediyor. Ancak tüm bunlara son noktayı koyacak takım Zonguldakspor. Kendi işini kendisi çözecek gücü, ruhu ve inancı var.

BAYRAĞI YERE DÜŞÜRMEYİN

Zonguldakspor renklerini şehit madenci kanından aldı. Zonguldakspor'u Zonguldakspor yapan bayrağının üzerindeki arması. Zonguldakspor'un dimdik ayakta. O bayrak sert rüzgarlara ve fırtınalara rağmen anlı -şanlı dalgalanıyor. O bayrak yere düşmesin, düşürmeyin. Madenci ruhu ile sahaya çıkıp mücadele edin.

ZAFER STADI'NDA ZAFER BİZİM OLSUN

Yıllarca o bayrağın, armanın namusuna, şerefine bir leke gelmedi, gelmeyecek. Zonguldakpor Teknik Sorumlusu Barış Şeref ve aslanları Cumartesi günü Afyonspor deplasmanında gerekli puan yada puanları alacak, kümede kalacak. Zonguldak sizlere güveniyor. Hadi aslanlar son görev sizi bekliyor. Çıkın, gerekeni yapın. Afyon Zafer Stadı'nda Cumartesi günü 15.00'da oynanacak maçta ZAFER bizim olsun.