Bu yıl 16'ncısı düzenlenen Veteranlar Masa Tenisi Turnuvası 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirildi. Turnuvaya Zonguldak kafilesi de katılırken, temsilcilerimiz Ankara'da adeta Masa Tenisi dersi verdi. Oynanan maçlar sonunda Sevda Dönmez ferdi ve mixlerde şampiyon olurken, Muammer Kural ve Adem Uzun çifti ise averajla şampiyonluğu kaçırarak ikinci oldular.

İSMAİL DEREBAŞI VE ADEM UZUN CONSELEYŞİN FİNALİNDE KARŞILAŞTI

16'ncı Ankara Veteran Masa Tenis Turnuvası'nda 40-49 yaş gruplarda mücadele eden Zonguldaklı sporcular Conseleyşinde final oynadı. İsmail Derebaşı birinci, Adem Uzun ikinci olarak madalyalarını aldı. Finali iki Zonguldaklı sporcunun oynaması Zonguldaklıları gururlandırırken Veteran Masa Tenisi takımı sporcuları Ankara'dan başarılı sonuçlarla dönmenin haklı gururunu yaşıyor.

MUAMMER KURAL "BİZİM İÇİN BAŞARILI BİR TURNUVAYDI"

Zonguldak'ta Masa Tenisi'ni ayakta tutan antrenörlerden birisi olan ve turnuvada Zonguldak'ı başarıyla temsil eden Muammer Kural turnuva hakkında şunları söyledi: "16'ncı Ankara Veteran Masa Tenisi Turnuvası 15-16 Ocak Mamak Spor Salonu'ndan geride kalan görüntüler. Ankara'dan madalya kupalarla keyifli döndük. Sevda Dönmez arkadaşımız ferdiler ve miхlerde birinci oldu. Muammer Kural ve Adem Uzun çiftlerde averaj farkıyla ikinci oldu. Bizim açımızdan başarılı bir turnuvaydı. Başkentte soğuk, kar bir de covit illetine rağmen raket sallayan Zonguldaklı masa tenis sever arkadaşlarımı gönülden kutluyorum"