Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig ekiplerinden İhsaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Akardaş'ın şok istifası camiada büyük bir üzüntü yaşattı.

Mehmet Akardaş 6 yıldır büyük fedakarlıklarla yürüttüğü kulüp başkanlığını işlerinin yoğunluğu nedeniyle bırakmak zorunda kaldığını söyledi. Mehmet Akardaş "Çok üzülerek çok sevdiğim İhsaniyespor Kulüp Başkanlığından 6 sene sonra işlerimin yoğunluğundan, gerekli vakti İhsaniyesporum'a ve topçu kardeşlerime ayıramadığımı düşündüğümden, her zaman maddi ve manevi olarak yanında olacağımın sözünü vererek, bize gönül vermiş herkesten özür diliyerek istifa ediyorum" dedi.

İŞTE DUYGU DOLU VEDA MESAJI

İhsaniyespor Kulüp Başkanı Mehmet Akardaş'ın duygu dolu veda açıklaması şöyle: "Tam 6 sene önceydi bu göreve davet edildiğimde. En başta hiç bilmediğim ve daha önce içinde hiç bulunmadığım Spor Camiası'nın içine girmek için biraz tereddüt etsemde, doğup büyüdüğüm, çok sevdiğim İhsaniye mahallesinin takımının iyi olması için, elimi taşın altına koymaktan çekinmedim ve Yönetim Kurulu Başkanlığını Kabul Ettim.

Bu 6 sene içinde çok sayıda Şampiyonluklar ve Başarılar yaşadım. Bu dönemde beni yalnız bırakmayan en başta Gönlü büyük, maddi hiçbir beklentisi olmayan, gece, gündüz, kar, çamur demeden sahada topçulara idman yaptıran, gerekirse bir masör, gerekirse bir terapist gibi topçulara yardım eden Teknik Sorumlumuz Fethi Cinal'a , Ulaşımımızı hiçbir zaman aksatmayan bizi kimseye muhtaç etmeden her koşulda otobüslerini İhsaniyespor'a tahsis eden As Başkanım Alkan Topal'a ve tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma. Tabi ki bu takımın kahramanları olan gönüllülük esasıyla hiçbir karşılık beklemeden İhsaniyespor'un başarısı için ter döken başta kaptanımız Faikcan Bodur'a ve bugüne kadar hizmet eden bütün topçu kardeşlerime Teşekkür Ederim.

Çok üzülerek çok sevdiğim İhsaniyespor Kulüp Başkanlığından 6 sene sonra işlerimin yoğunluğundan, gerekli vakti İhsaniyesporum'a ve topçu kardeşlerime ayıramadığımı düşündüğümden, her zaman maddi ve manevi olarak yanında olacağımın sözünü vererek, bize gönül vermiş herkesten özür diliyerek istifa ediyorum.

Bu 6 yıllık süre zarfında üzdüğüm, kırdığım, istemeden kötü söz sarfettiğim kim varsa hakkını helal etsin. Benden yana hakkım helal olsun.

Zonguldak amatör spor camiasına olan desteğim Amatör Spor Kulüpleri Başkan Yardımcısı olarak devam edecektir"