Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı! Galatasaray - Fenerbahçe derbisi öncesi kavga: İncivez karıştı!

Milliyetçi Hareket Partisi MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, Merkez ilçe Başkanı Çağatay İpekçi, Çatalağzı Belediye Başkanı Yavuz Palabaş, Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, Belediye meclis üyeleri, Ülkü Ocakları üyeleri, Kamusen il temsilcisi Şahin Ören ve Kamu-Sen’e bağlı sendika başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

İl Başkanı Mustafa Öztürk partililerle bayramlaşarak şunları söyledi: "Ramazan bayramımız 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'imizin son artık tatlıya bağlandığı, huzura bağlandığı, kardeşliğe, güzelliğe bağlandığı bayramımızda. hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Bayramınız hepinize kutlu olsun. İyisiyle, kötüsüyle, çirkiniyle, güzeliyle güzel bir seçim atmosferi geçirdik. Ve Allah'a şükürler olsun ki ülkücü hareket uğraşınca, yapmak isteyince yapılıyormuş. Bunları gördük. Birbirinden değerli iki tane belediye aldık. Birbirinden değerli, karakterli, adam gibi iki tane kardeşimizi belediye başkanı seçtik. Bir tanesi Çatalazı Yavuz Palabaş, bir tanesi Elvanpazarcık Ümit Uzun. Neden bunların üzerinde durduk? Ülkücü hareket için önemli olan şey para, akçe, şu bu değil. Bizim için önemli olan şey ülkücü hareketin gençlerine istihdam sağlamaktı. Allah'ın izniyle biz bu iki bölgemizde istihdam üzerine yoğunlaşacağız. Tabii ki bu 4-5-6 olabilirdi. İnşallah olacağız. Neden olmadığını da size söyleyeyim arkadaşlar. Beni her şeyi doğru söylemekle itham ediyorlar. Doğru her yerde söylenmezmiş. Ben her yerde doğruyu söyleyeceğim. Ülkücü harekette dışarıdan bize kimsenin güzel baktığına biz inanmıyoruz arkadaşlar. Dolayısıyla biz birbirimize güzel bakacağız. Biz birbirimiz için uğraşacağız. Biz birbirimizi ayağa kaldıracağız. Gece üç beş demedik. Ben nefes almaya Çatalazı'na gidiyordum. Nefes almaya Elvanpazarıcık'a gidiyordum. Nefes almaya Perşembe'ye gittim. Nefes almaya saltukovaya gittim. Niye gittim? Çünkü başaracağınıza inanıyorduk. 

Allah da bizi muzaffer kıldı. Demek istediğim şu arkadaşlar ülkücü hareket Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin emir ve talimatlarını birebir yerine getirirse başarısızlık söz konusu olamaz. Demek ki başarısız oluyorsak liderimize sadakatsizlik var, liderimizin emirlerine itaatsizlik var, liderimize güzel bakmamak var. Liderimizi dinler, liderimizi anlarsak biz başarıyı yakalayacağız. İnşallah da bir dahaki seçimde bunu net olarak sizlere göstermek istiyorum. Ama bu bir kişinin demesiyle olmuyor. Bu hep beraber birbirimize kol verip, birbirimize omuz verip, birbirimize sımsıkı sarılmayla oluyor. Biz çok güzel bir aileyiz. 

Lejyoner asla değiliz bunun bilinmesini istiyoruz. Ülkücü harekette lejyonerlik yok. Ülkücü harekette abilik, Kardeşlik var, birlik var, doğruluk var, beraberlik var. Hepinize teşekkür ediyorum. Iyi ki varsınız. Iyi ki sizinle bu havayı teneffüs ediyorum. Iyi ki sizinle bu çatı altındayım. Allah bizi yar etsin. Birliğimiz daim olsun” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi