Geçtiğimiz yaz yapılan Kozlu Müzik Festivali sonrasında olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade eden Ali Bektaş "Ali Bektaş'a prim yaptı diye, sabaha kadar alkol alanlar aleyhte haber yapmaya başladılar" dedi.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, iki yıl süren pandeminin insanları bunalttığını belirterek şöyle konuştu:
"İki yıllık pandeminin ardından evlerinde kapalı kalan insanlar hemen her akşam çoluk çocuklarıyla günlerini dışarıda geçirmeye çalışıyorlar. Sıkıntılarla dolu dünyada deşarj olmaları, enerjilerini boşaltmaları için insanlar etkinlik istiyorlar.

Geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz festival hemen her kesimden takdir gördü. Festivalde de sponsor firmanın ismi direkt olarak geçmedi. Zaten geçemez de. Anadolu Efes, Türkiye'nin ismini dünyaya duyurarak şampiyon olmuştur. Bu firma, Türkiye'de vergisini veren, binlerce insan çalıştırıyor. Geçtiğimiz yıl öyle bir profesyonel bir organizasyon yaptılar ki, konser alanında en küçük bir olumsuzluk olmamıştır. Geçtiğimiz yıl ki festivalin ardından çok güzel geri dönüşümler aldık.

Bugün, geçtiğimiz yıl kusursuz gerçekleştirilen festival Ali Bektaş'a prim yaptı diye, sabaha karşı alkol alanlar aleyhte haber yapmaya başladılar. Bu yıl festival yapmasaydık Ali Bektaş'a kim ne diyecek ti? Hatta tabanımızdaki bazı kesimler bunu takdir edecekti ama Zonguldak bu kapalı kutu içerisinde yapılan her iyi şeye karşı gelirse kent kaybedecektir. Biz festivali bize oy gelsin ya da oy kaybeder düşüncesiyle yapmıyoruz. Doğru bildiğim her şeyi hayata geçiririm."