Rektör İsmail Hakkı Özölçer’den huzur evi sakinlerine bayram ziyareti Rektör İsmail Hakkı Özölçer’den huzur evi sakinlerine bayram ziyareti

Firma yetkilisi, Lavuar Alanı'ndaki çalışmaların durdurma yazısının geldiğini açıkladı. Çalışmaların yüzde 25'ine gelindiğini belirten firma yetkilisi kendilerinin alanda yarım kalan işleri tamamladıklarını söyledi. 

Diğer taraftan Zonguldak milletvekillerinin Lavuar Alanı Projesi'nin devam etmesi yönünde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüştükleri ifade edildi. 

Yüklenici firma yetkilisinin açıklaması şöyle: "Biz elimizde ufak tefek işler var. Onları toparlıyoruz. Durdurma yazısı geldi. Bu tasarruf tedbirleri kararı gereği; sadece bir bölgedeki 16 proje için yazılmış bu. Başka bölgelerde de var gene. Birçok Millet Bahçesi standındaki veya acele olmayan konut haricindeki binaların, yapıların veya projelerin tamamında bir tasarruf tedbirleri kararı geldi, durdurmak var. 
Bununla alakalı da milletvekillerinin haberi olduğu için şimdi onlar buradaki projeyle alakalı görüşmeler yapıyorlar. Ama sonuçları nedir bilmiyorum. Bakan Bey'e gittiler, görüştüler.
Projenin yüzde 25'ine gelindi. Yani hiç öyle mesela bir kalıp kapandıysa onun betonunu dökmek zorundayım. Diğerleri işlem başladıysa temizliğini mesela yüzde 90'a geldiyse yüzde yüze tamamlamak zorundayım." 

Muhabir: Öznur Güneş