Zonguldakspor'un eski futbolcusu Emrecan Özbay Yalova Altınava Belediyespor'dan ayrıldı. 2011 yılında futbola Zonguldakspor'da başladıktan sonra Zonguldak dahil il dışında da bir çok takımda futbol oynayan sağ kanat oyuncusu 28 yaşındaki Emrecan Özbay bu sezon başında Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 2.Grup ekiplerinden Yalova Altınova Belediyespor'a transfer oldu. İlk yarıda takımında iyi performans göstermesine rağmen takım olarak hedeften uzaklaşan Altınova Belediyespor'dan ayrılan Emrecan Özbay bazı takımlarla görüşme halinde.

TAKIMINA BAŞARI DİLEDİ

Takımdan ayrıldıktan sonra ayrığı sosyal medya hesabından duyuran Emrecan Özbay eski takımına da başarılar dileyerek şu görüşlere yer verdi: "Yalova Altınovabelediyespordan ayrılmış bulunmaktayım. Bundan sonraki sezonlarda başarılar dilerim"

İŞTE EMRECAN'IN FUTBOL KARİYERİ

Futbola 2011 yılında Zonguldakspor'da başlayan Emrecan Özbay daha sonra Erdemirspor, Devrek Belediyespor, Kilimli Belediyespor, Adıyamanspor, Kozlu Belediyespor, Talasgücü Belediyespor, Mut İdmanyurdu, Ladik Belediyespor, Kastamonu Özel İdarespor ve son olarak bu sezonun ilk yarısında Yalova Altınova Belediyespor'da futbol oynadı.