İstasyon Mahallesi Kapalı Pazaryeri alanında yapılan aşure etkinliğine; Belediye Başkanvekili Mustafa Topcu, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, Belediye Başkanımız Mithat Gülşen&[#]8217;in eşi Gönül Gülşen, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis üyeleri, belediye çalışanları, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;&[#]8217;in Ankara&[#]8217;da olduğunu dile getiren ve Başkan Gülşen&[#]8217;in selamlarını ileterek sözlerine başlayan Belediye Başkanvekili Mustafa Topçu, &[#]8220;Belediye olarak geleneksel hale getirdiğimiz aşure etkinliğinin birincisini geçen Cuma günü Çarşı Meydanı&[#]8217;nda yapmıştık. İstasyon Mahallemizde ise ikincisini gerçekleştiriyoruz. Aşuremize katkıda bulunan işadamı Emin Sarıel ve çocuklarına, belediyemiz çalışanlarına teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Din görevlileri tarafından okunan dua ve ilahiler sonrası, katılımcılara aşure ikram edildi. Vatandaşlar, etkinlik için Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve ekibine teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi