‘23 NİSAN TENİS TURNUVASI’ DÜZENLENECEK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Zonguldak’ta Tenis Turnuvası düzenlenecek.

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü tarafından düzenlenecek "23 Nisan Tenis Turnuvası"yla ilgili olarak Kulüp yönetimi yazılı açıklama yaptı.

20-24 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan turnuvaya, Zonguldak’ın yanı sıra Bartın, Karabük illerinden sporcular katılacak. 8-14 yaş aralığındaki tüm sporcuların ücretiz olarak katılabileceği organizasyon 5 ayrı yaş grubunda düzenlenecek.

TURNUVAMIZ TÜM ÇOCUKLARA AÇIK

Zonguldak Tenis Deniz Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Özçep, sezonun başlamasıyla beraber çeşitli organizasyonlarla tenis sporunu geniş kitlelere ulaştırmak amacında olduklarını belirterek, “

Gençlik ve Spor Bakanlığımızın ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzün tüm sporları geniş halk kitlelerine yaymak için büyük çaba gösteriyor.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin Tenisi geniş kitlelere yaymak, özellikle çocuklara ve her yaştan insanlara tenis sporunu sevdirmek gibi bir misyona sahip olduğunu biliyoruz.

Kulübümüz 62 yıllık geçmişiyle Türkiye’nin en eski ve köklü kulüplerinden biri, bu turnuvadaki amacımız yıllardır çaba gösterdiğimiz gibi tenisi küçük yaştaki çocuklara sevdirmek, geniş kitlelere yaymak ve bir şölen havası içinde çocuk bayramını kutlamaktır.

Bu nedenle katılan sporcularımızdan herhangi bir katılım ücreti talep etmiyoruz. Tüm çocukları,tenis sever aileleri kortlarımıza bekliyoruz. “

Editör: Pusula Gazetesi