6 Şubat'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile deprem bölgesinde olduğunu ifade eden Bakan Bayraktar "Deprem bölgesinden madencilere selam getirdim" dedi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, bir dizi ziyaret ve incelemeler için Zonguldak'a geldi.
TTK 'da yapılan toplantıda Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Enerji Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, AK Parti bir önceki dönem Zonguldak Milletvekilleri Hamdi Uçar, Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Zonguldak Belediye Başkanı Dr Ömer Selim Alan ve çok sayıda yönetici katıldı. 

Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı Vali Osman Hacıbektaşoğlu'nun 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı mesajı

Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar, toplantı sonrasında "Bugün 6 Şubat depremleri için buradayız. O bölgeden haberler getirdik. Adıyaman'daydık. Sayın Cumhurbaşkanımızla Hatay'daydık. Dolayısıyla bölgeden madencilerimize de mesajlar var. Deprem bölgesinden madencilere selam getirdim. Onun için bir arkadaşlarla bir arada olalım dedik. Geniş açıklama yapacağız" dedi. 
 

Muhabir: Öznur Güneş