Belediye Başkanı halkla 'Fest' geçiyor! Yine izin verdi, ortalık karışacak Belediye Başkanı halkla 'Fest' geçiyor! Yine izin verdi, ortalık karışacak

Kozlu Karaca Düğün salonunda yapılan Ali Bektaş'ın aday tanıtım ve proje lansman programında yaklaşık 26 proje tanıtıldı.
Düz memleketlerde 10 milyona yapılan işin Zonguldak'ta 100 milyona mal olduğunu ifade eden Ali Bektaş "Kimseye bana zorla 'oy verin' diyemem. Benim yaptığım ve yapacağım işlere bakacaksınız. Ali Bektaş’ın bir çivisi bile yok' diyenler yaptıklarımızı görsün" diye konuştu.

Bektaş'ın programdaki konuşması şöyle:
"Bundan 6 ay önce Mustafa başkanım teklif ettiğinde ben “Yoruldum” demiştim. Mustafa başkanın 'tecrübene ihtiyacımız var' ısrarı ile yeniden aday oldum. Allah razı olsun.
İnsan yaşıyorsa önce canlıdır. Başkaları için yaşıyorsa o zaman insandır. Başkan olmak öyle kolay değil. Kimin neye ihtiyacı var bilmektir. Zonguldak’a yatırım yapmak, Kozlu’ya yatırım yapmak çok zor. Düz memleketlere gelen para neyse bize de aynısı geliyor. Orada 10 milyona yapacağınız iş burada yapınca 100 milyon oluyor. Tüm bunlara rağmen çok şey başardık. Doğalgazı bile zor getirebildik. Bazıları diyor ki; 'o sana oy vermeyecek bu vermeyecek.' Zorla kimseye bana oy verin diyemem. Benim ne yapacağıma bakacaksınız onun ne yapacağına bakacaksınız. Herkes biliyor. Kim neyi ne şartlarda yapabilir diye. Bunu anlatacağız. Mahalleye gidiyoruz. Adamın biri çıkıyor diyor ki 'memleketime bir çivi çaktın. Allah razı olsun' diyor. 'Ali Bektaş’ın bir çivisi bile yok' diyenler yaptıklarımızı görsün.

2 senesi pandemi ile geçen bir dönemde daha ne yapacaktık? Yaptıklarımızı tek tek gördünüz. Kimse aptal değil. Bütün bunları yapmak için Cumhurbaşkanımızın desteğine, o zamanki bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için deyip Ankara’ya sürekli birlikte gittiğimiz Belediye Başkanımız Selim Alan ve Kamil Altun’a çok teşekkür ederim. Ama en büyük teşekkürü evlatlarıma, çalışanlarıma ediyorum. Sağ olun var olun."


Muhabir: Öznur Güneş