Zonguldak Deplasmanlı Amatör Süper Lig'de play-off mücadelesi veren Alaplı Belediyespor, erteleme maçında Çarşamba günü Alaplı İlçe Stadı'nda Yenimahallespor ile karşılaştı. Sarı-lacivertli ekip ilk yarının son dakikalarında yediği golle Yenimahallespor'a 1-0 yenilerek play-off yolunda büyük bir yara aldı. Akınspor'un haftayı 3 puanla kapatması, Alaplı'nın da Yenimahalle'ye yenilmesiyle Alaplı Belediyepor 4'üncü sıraya geriledi, Akınspor ile play-off yolunda büyük avantaj sağladı.

ALAPLI BELEDİYESPOR HÜKMEN 3-0 GALİP SAYILACAK
Ligin son haftasında Alaplı Belediyespor küme düşmesi kesinleşen Gülüç Belediyespor ile karşılaşacaktı. Ancak Gülüç Belediyespor'un Futbol İl Temsilciliği'ne dilekçe vererek maça çıkmayacağını açıklamasının ardından Alaplı Belediyespor bu maçı 3-0 hükmen kazanacak.

Akınspor ise son hafta deplasmanda İhsaniyespor ile karşılaşacak. Cumartesi günü Kozlu İlçe Stadı'nda 14.00'da oynanacak maçı Akınspor kazanması halinde Kozlu ve Yenimahalle'nin ardından üçüncü takım olarak play-off'a Akınspor çıkacak. Maçın İhsaniyespor galibiyetiyle veya berabere bitmesi halinde ise play-off'a çıkan takım Alaplı Belediyespor olacak.