Kore Gazisi Hasan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı Kore Gazisi Hasan Yılmaz son yolculuğuna uğurlandı

Ak Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Ulupınar, Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, heyelanzede temsilcileriyle birlikte, AFAD Başkanı Okay Memiş'i ziyaret ederek afetzedelerin istek ve beklentilerini dile getirdiler.
Öncelikli olarak oturabilecek durumda olan ve hâlâ oturulan 25 adet konutu rahatlatacak şekilde afet alanı kapsamının daraltılmasını isteyen afetzedeler bu sayede elektrik su doğalgaz gibi hizmetlerden faydalanabilecekler. Afetzedelerin bir diğer isteği de afet konutları yapımının hızlandırılması oldu.
Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Adayı Ulupınar, “Heyelanzedelerimiz AFAD Başkanımıza isteklerini belirterek sunumlarını yaptılar. Sayın Başkanımız da en yakın zamanda dronlarla bölgede bir çalışma yaparak bu sorunu çözümünde yardımcı olacaklarını söyledi. Sayın AFAD Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Bizler şimdiden hemşerilerimizin yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. Göreve geldiğimizde de sorunsuz bir Devrek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetlerimizle vatandaşlarımızın sevgisine karşılık vereceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi