Nejdet Tıskaoğlu’na tepki: Milletvekilleri ve İl Başkanı katılmadı Nejdet Tıskaoğlu’na tepki: Milletvekilleri ve İl Başkanı katılmadı

Tahsin Erdem'in Zonguldak Belediyesi'nin borçlarını bildiğini ve bilerek kazandığını ifade eden Mustafa Öztürk "Bizim Bayburt'ta 'Ağlayacaksanız oynamayalım' diye bir terim var. Belediyenin borcunu biliyordunuz öyle aldınız" dedi. 

Mustafa Öztürk'ün açıklaması şöyle:
"Evet belediyenin borç bilançosunu gördük. Belediyeden asmışlar kendileri. Biz bunu 3-5 ay önceden zaten biliyorduk. Eskiden gelen borçlarımız vardı. Cumhur İttifakı Belediyesi olarak bu biliniyordu. Biline biline aldınız. Bizim Bayburt'ta 'Ağlayacaksanız oynamayalım' diye bir terim var. Belediyenin borcunu biliyordunuz öyle aldınız. Bir araba satarsınız, borcuyla kabul edilirse alırlar. Bir arazi satarsınız, borcu varsa üzerinde, kabul edilirse satarsın. Bunların da borcu olduğu zaten biliniyordur. Bütün belediyelerin borcu var. Mali durumları belli ortada. Dolayısıyla o asılan pankart da yanlış. Bu kadar ıvır zıvır da yanlış. Zonguldak için en güzeli ne şekilde yapılabiliyorsa yine varız. Ama bu şekilde şeylerin lanse edilmesi yanlış. Ömer Selim Alan başkanlıktan düştü diye her şeyin de ona yansıtılması bence çok yanlış. Zonguldak için nasıl ne gibi bir şeyler yaparız da Zonguldak bu durumdan kurtulabilir, bence o noktaya bakılmalı. Kesinlikle ve kesinlikle yanlış." 

"SELİM ALAN İŞLERİN YÜZDE 88'İNİ YAPTI ZATEN" 

'Projeleri hayata geçirmemek için afişin arkaına saklanıyor' gibi yorumlarla ilgili konuşan Mustafa Öztürk "Bildiğim kadarıyla pek bir proje yoktu. Yani burada pankartın arkasına saklanacak bir durum da yok. Zaten Zonguldak'ta işim gereği inşaat müteahhitliği yapıyorum. Zonguldak için yapılacakların yüzde 88'i Selim Alan yaptı zaten. Sadece çiçekle, böcekle uğraşacağız. Bu da 5 yılda zaten yapılır" diye konuştu. 
 

Muhabir: Öznur Güneş