Saadet Partisi Seçim Koordinasyon Merkezi'nin önünden başlayan yürüyüşe; İl Başkanı Burak Erol, Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, kadın kolları, gençlik kolları ve çok sayıda partili katıldı. 

Cem Dereli ve Saadet Partililer, caddede vatandaşlarla selamlaşarak son kez destek istediler. 

Belediye ekipleri, çiçek-böcek işlerine başladı Belediye ekipleri, çiçek-böcek işlerine başladı

Vergi Dairesi önünde halka seslenen Saadet Partisi İl Başkanı Burak Erol "Doksan günlük bir seçim çalışması sonrasında son saatlere geldik. Akşam saat altı itibariyle seçim yasakları başlıyor. Seçim büromuzdan buraya kadar eşlik ettiniz. Teşekkür ediyorum öncelikle Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı Allah razı olsun. Hem adayımızdan, hem teşkilatlarımızdan, kadın kollarımızdan her birinize Saadet Partisi adına gönülden teşekkür ediyorum. Zonguldak'ın muhakkak ki surette milli görüş, belediyeciliğiyle kavuşması Zonguldak Belediyesi'nin Saadet Partisi zihniyetiyle muhakkak ki suretle tanışması lazım. O nedenle biz kıymetli Zonguldaklı hemşehrilerimizden bu seçimde Saadet Partisi'nden tarafa oy kullanmalarını rica ediyorum" dedi. 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Cem Dereli ise şunları söyledi:
"90 günlük güzel bir süreci birlikte geçirdik. Öncelikle hepinize ayrı ayrı, özellikle kadın kollarımıza, tüm teşkilat kademelerimize, hepinize ayrı ayrı canı gönülden gerçekten çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Zonguldak'ta çok güzel bir çalışma yaptık. Zonguldak'ta ses getirdik. Bütün adayların önüne çıktık, bütün adaylardan Bütün adaylardan daha farklı, ciddi bir anlamda farkındalık yaratarak Zonguldak'ın gündemini doksan gün boyunca belirleyerek sahada söylediklerimizle Zonguldak'ta bugüne kadar söylenmemiş, konuşulmamış birçok kanayan sorunu, yarayı dile getirerek Zonguldaklı hemşehrilerimizin gönüllerine girdik. Allah razı olsun. Hepsi bizi gerçekten sevgiyle başta büyük bir teveccüh gösterdiler. İnşallah yarın 31 Mart'ta yarın Zonguldak için büyük bir zafer günü olur. Zonguldak bu kötü kaderinden 20 yılını kaybetmiş bu halinden, kent yaşamıyla Türkiye'nin neredeyse en kötü, en kadersiz kent yaşamını yaşayan Zonguldak'ımız bu gidişten kurtulur diyorum. İnşallah verdiğimiz desteklerle sizlerin çevrenize, komşularınıza, dostlarınıza gene bu akşam da gerekli bilgilendirmeleri yaparak hiçbir şey bitmiş değil. Hala kararsız, çok fazla seçmen var. Zonguldak'ta yarın sandığa girene kadar sandıkta bile kararını verecek seçmenlerimiz var. Inşallah Zonguldak için en hayırlısı, en güzeli olur bir beş yıl daha Zonguldak'ımız kaybetmez. Çünkü bu beş yılı da Zonguldak kaybederse inanın bana beş sene sonra Zonguldak belediye başkanlığına belki kimse aday bile olmayı düşünmez. Tekrar başında söylediğim gibi hepinize ayrı ayrı gönülden ve canen teşekkür ederim Allah sizlerden razı olsun. Sağ olun, var olun. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur." 

508F4465 F9Df 4A68 8B04 1472391748B14865Dc25 C526 4Ad8 B8D2 7C40B7D2Caf7

Muhabir: Öznur Güneş