Evine giderken 1183 yaşındaki porsuk ağacının 'kaçak' kesildiğini ortaya çıkardı Evine giderken 1183 yaşındaki porsuk ağacının 'kaçak' kesildiğini ortaya çıkardı

AK Parti'den istifa eden Burhan Sezgin Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) geçti. 

CHP'de Burhan Sezgin için rozet takma töreni gerçekleştirildi. İl Başkanlığı'nda yapılan rozet takma törenine; Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğ Ertuğrul, İl Başkanı Devrim Dural, ilçe başkanları, kadın kolları ve partililer katıldı. 

İl Başkanı Devrim Dural, Burhan Sezgin'in 2014 yılında da CHP'ye geçmek istediğini belirterek "Kısmet bugüne imiş. Kendisine hoşgeldiniz diyorum, başarılar diliyorum" dedi. 

CHP İl Başkanı Devrim Dural, rozet takma töreninde şunları söyledi:
"Burhan Sezgin'in partimize katılmaları dolayısıyla kendisine rozet takma töreninde eee bulunacağız. Ben kısaca sizlere bilgi vermek istiyorum. Sayın Milletvekilimiz Eylem Ertuğrul da bizlerle beraber. Sayın Genel Başkan Yardımcımız Deniz Yavuzyılmaz da Ankara'da süreci takip ediyor. Bu akşam itibariyle de kendisi MYK ve Parti Meclisi toplantısında Sayın Burhan Başkanımızın adaylığı noktasında gerekli girişimleri Ankara'da yapacaklar. Bir terslik olmazsa eğer Parti Meclisimiz uygun görürse kendisi Cumhuriyet Halk Partisi'nin Zonguldak Gelik Beldesi Belediye Başkanı olarak açıklanacak. Biz Zonguldak'ta mümkün olan en fazla belediye sayısına ulaşmak istiyoruz. 25'te 25 iddiamız şu an için devam ediyor. Bu yapmış olduğumuz uygulamada Sayın Başkanımızın da bizi takdir etmesi, bizimle beraber yol almak istemesi ve bizim için çok değerli bir süreç. Kendisi daha önce 2014 senesinde bizlerin bizlerin arasına katılmak istemişti Fakat nasip bugüneymiş diyelim. Kendisine baba evine geldiği için tekrardan hoş geldiniz diyorum. Kendisinin Gelik Belde'mizde yapmış olduğu çalışmaları takdir ediyoruz. Farkındayız. Sosyal belediyecilik bizim vizyonumuza uygun çalışmalar yaptığının da farkındayız. Bu çalışmaları bizim vizyonumuzla düşüncelerimizle daha da ileriye getireceği noktasında en ufak bir şüphemiz yok. Kendisini tebrik ediyorum." 
 

Muhabir: Öznur Güneş