Dünya Fenerbahçeliler Günü, her sene 19 Temmuz'da taraftarlar tarafından kutlanıyor. Fenerbahçe 1907 yılında kuruldu ve Türk spor tarihine damga vuran takımlar arasında yer aldı.

2018-2019 futbol sezonunda tarihinin en kötü sezonlarından birini geride bırakan 2019-2020 futbol sezonunda da istediği başarıdan uzak kalan Fenerbahçe'de "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" heyecanı yaşadı. Türkiye'nin en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Fenerbahçe'nin milyonlarca taraftarı her sene 19 Temmuz'da Dünya Fenerbahçeliler Günü'nü kutluyor.

ZONGULDAK'TA DA BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

19.07 Dünya Fenerbahçeliler günü Zonguldak'ta da Fenerbahçe'ye gönül vermiş 'Zonguldaklı Fenerbahceliler' bu zor süreç de dahi takımlarını yalnız bırakmayarak Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Lokali'nde bir araya gelerek bu özel günü kutladılar. Koyu Fenerbahçeli olarak bilinen Levent Karanfil, Ruhşen Ad önderliğinde gerçekleştirilen gecede Fenerbahçe marşları söylendi, "Dünya Fenerbahçeliler Günü" coşkuyla kutlandı. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Lokali'ne Türk Bayrağı, Zonguldakspor bayrağı ve Fenerbahçe bayrağı asıldı.