Branşında ilde büyük başarı yakalayan Şenol Yavuz, dün emekli oldu ancak yarın Özel Level Hastanesi'nde yeni işine başlıyor. 

Pusula Gazetesi'ne konuşan Dr. Şenol Yavuz, işini sevgi ve özveriyle yaptığını belirterek "Tüm hekimlerin, benim bütün meslektaşlarımın da benim gibi mesleğini sevmelerini isterim. Ben her sabah 05.30 gibi hastaneye gelir, akşam 18.00 gibi çıkardım" dedi. 

Şenol Yavuz, duygu ve düşüncelerini şöyle paylaştı:
"Hastalarımı hep memnun etmeye çalışırım, görevimi eksiksiz yapmaya çalışırım. İşimden hep zevk aldım, severek yaptım. İnsanlara hizmet ederken hiç kalplerini kırmadım. Onları hep sevgiyle karşıladım. Tüm hekimlerin, benim bütün meslektaşlarımın da benim gibi mesleğini sevmelerini isterim. Ben her sabah 05.30 gibi hastaneye gelir, akşam 18.00 gibi çıkardım.
Dün Başhekim Hasan Tosun, benim ayrıldığıma dair fotoğrafı paylaşmış. Paylaşımdaki yorumlarda okudum; bir kişi kötü bir yazı yazmadı." 

"HASTANEDEN AYRILDIM AMA ŞEHİRDEN AYRILMADIM" 

Köylüleri mahkemelik etmek amacıyla kredi vermiyoruz! Köylüleri mahkemelik etmek amacıyla kredi vermiyoruz!

"Ben hastaneden ayrıldım ama gene şehirdeyim. Gene halkıma hizmet vereceğim. Yöre halkına çalışıp hastalarıma bakmaya devam edeceğim. Gene şehirden kopmayacağım. Ölene kadar bu şehirdeyim zaten. Bugün veya yarın yok. Hastalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma elimden gelen yardımları yapmaya devam edeceğim. Takipte olan hastalarıma gelmek isterlerse beni görmek isterse beni Level'de bulabileceklerdir. Yarın iş başı görünüyor ancak polikiliniğe pazartesi günü başlayacağım. İnsanları kırmadan işime devam edeceğim."

Muhabir: Öznur Güneş