Misli.com 2.Lig Beyaz Grup'da ligin 16'ncı hafta maçları geride kaldı. Temsilcimiz Zonguldakspor Cumartesi günü deplasmanda oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı erteleme maçı olan Kahramanmaraşspor maçının ardından direkt olarak Manisa'ya geçerek Lider Manisa FK maçı için kampa girmişti. Zonguldakspor sezon başından buyana aldığı başarılı sonuçlarla haftaya 41 puanla namağlup giren Manisa FK karşısında en kötü 1 puan için çıkmıştı.

Zonguldakspor maçın 16'ncı dakikasında Zahit'in attığı gole engel olamadı. Bu dakikada sol kanatta taç çizgisine yaklaşık 3-4 metre yakınından topa vuran Zahit kaleci Sinan Ören'in üzerinden topu ağlara gönderdi. Golün ardından konsantresi bozulan kırmızı-lacivertli ekip rakibi karşısında direnç sağlamaya çalışsada Manisa FK 26'ncı dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Nizamettin skoru 2-0 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken Manisa FK ikinci yarıya golle başladı. Maçın 47'nci dakikasında Zahit takımının üçüncü, kendisinin ikinci golünü Zonguldakspor ağlarına gönderdi. Morali tamamen bozulan kırmızı-lacivertli ekip 57'nci dakikada kalesinde 4'üncü golü gördü. Bu dakikadan sonra maçta başka gol olmayınca Zonguldakspor sahadan 4-0 yenik ayrıldı.

Zonguldakspor bu yenilgi ile 14 puanda kalırken, 13'üncü sıraya geriledi. Rakip Manisa FK ise 44 puana yükselerek açık ara liderliğini sürdürdü. Manisa FK en yakın rakibi Sarıyer'e 14 puan fark atmış durumda.

Zonguldakspor ligin 17'nci haftasında Cumartesi günü Devrek İlçe Stadı'nda Çorum FK ile karşılaşacak.