TFF 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden Zonguldakspor'da moraller bozuk. İzmir deplasmamında Menemen Belediyespor'a 3-1 kaybeden kırmızı-lacivertli ekip 1 gün aradan sonra Cumartesi günü Karaelmas Kemal Köksal Stadı'nda oynayacağı Tuzlaspor maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Cahit Terzi nezaretinde başladı.

İdman öncesinde Teknik direktör Cahit Terzi futbolcularla yaklaşık 10 dakika saha içinde toplantı yaptı, Tokatspor ve Menemen Belediyespor maçında kaybedilen puanların tekrarlanmaması konusunda futbolcularına uyarılarda bulundu.

CAHİT TERZİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Teknik Direktör Cahit Terzi yenilgiyi hak etmediklerini belriterek "Menemen Belediyespor karşısında özellikle ilk yarı çok iyi top oynadık.Fatih Karagümrükspor karşısında oynadığımızdan daha tempolu ve daha çok pozisyonlu bir müsabaka oldu. En az 3-0 olması gereken bir devreydi. İkinci devre 56'ncı dakikada hiçbir baskı yokken, ayağımızdan kaptırdığımız topla gol yedik. Bu da takımı demorilize etti. Rakip takımı da şahlandırdı. Zor bir takımdı ama maçta onları biz canlandırdık. Bize yakışmayacak çok kötü bir gol yedik kornerden. Üçüncü golde de ayağımızdaki topu kaptırarak gol yedik. Rakibin hazırladığı pozisyonların devamında olan bir gol değildi. Futbolda bunlar var. Önümüzde ise Tuzlaspor maçı var. Tuzla maçını güzel bir şekilde değerlendirip yolumuza devam etmek istiyoruz. Üst üste 2 zor maç oynuyoruz. Hesaplarımız tutmadı. Biz Menemen'den galibiyet bekliyorduk. Tuzlaspor maçıyla çıkışa geçeceğiz" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi