TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü ligin ikinci haftasında saha ve seyircisi önünde Amed Sportif'i konuk etti. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Serhat Baştan'ın attığı golle sahadan 1-0 galip ayrılan Zonguldakspor'da keyifler yerinde.

Kırmızı-lacivertli ekibin keyfini kaçıracak haber ise gözlemci ve temsilcilerin Zonguldakspor'u Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkine neden olacak rapor tutmasıydı.

PFDK Perşembe günü yaptığı toplantısında sevk edilen dosyaları görüşerek karara bağladı. Karar sonrasında Zonguldakspor'a 2 maddeden ihtar geldi. Olayların tekrarı halinde ise para cezası ve saha kapatma cezaları verilecek.

İŞTE PROFESYONEL FUTBOL DİSİPLİN KURULU KARARI

"ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.'nin, 08.09.2019 tarihinde oynanan ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş. - AMED SPORTİF FAALİYETLER TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, stadyumda müsabakanın tamamlanmasını sağlayacak bir yedek güç sisteminin çalışır durumda bulundurulmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada ZONGULDAK KÖMÜRSPOR A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına karar verildi"

Editör: Pusula Gazetesi