TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldakspor Pazar günü telafi maçına çıkacak. 31 Mart Yerel seçimler nedeniyle Pazar günü oynanması gereken maçlar Çarşamba günü oynanarken, Zonguldakspor deplasmanda Kahramanmaraş'a 3-0 yenilerek camiada derin bir üzüntü yaratmıştı.

Kırmızı-lacivertli ekip bu yenilginin ardından Pazar günü saha ve seyircisi önünde oynayacağı Sivas Belediyespor maçının hazırlıklarını yaptığı son idmanla tamamlayarak Pazar günü 15.00'da oynanacak karşılaşmanın başlama saatini beklemeye başladı.

Zonguldakspor'da cezaları nedeniyle Kahramanmaraşspor'a karşı oynayamayan Okan Eken, Turan Yılmaz ve Kamil İçer cezalarını tamamlarken, Teknik Patron Cahit Terzi'nin görev vermesi halinde Sivas Belediyespor'a karşı forma giyebilecekler. Terzi'nin Sivas Belediyespor karşısında rotasyon yayıp yapmayacağı merak edilirken, eksikler nedeniyle Kahramanmaraş'ta daha çok gençlere yer vermişti. Bu zorlu maç öncesinde Zonguldakspor 36 puanla 12'ncı sırada bulunuyor. Kırmızı-lacivertli ekip ilk maçta deplasmanda Sivas Belediyespor'u 4-1 mağlup etmişti.

Editör: Pusula Gazetesi