TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden temsilcimiz Zonguldakspor bugün 17.00'da deplasmanda Manisa FK ile karşılaşıyor. Elmas geçtiğimiz sezon da ligin ilk haftasında deplasmanda Manisa FK ile oynamış ve sahadan 2-1 yenik ayrılmıştı. Kırmızı-lacivertli uzun süredir devam eden transfer yasağını kaldırırken, iç transferde 6 olmak üzere dış transferde 15 olmak üzere toplam 21 futbolcunun lisansını çıkardı.

Kırmızı-lacivertli temsilcimiz sezonun ilk maçında zor da olsa deplasmandan puanla dönmenin hesaplarını yaparken Manisa FK ile Zonguldakspor arasındaki karşılaşmayı İstanbul Bölgesi hakemlerinden Mustafa Kürşat Filiz yönetiyor.

Manisa FK ile Zonguldakspor arasında başlama vuruşu yapıldı.

Dk.3 karşılaşma 0-0 devam ediyor.

Dk.10 Zonguldakspor'un sağ kanattan geliştirdiği atakta Serhat'ın vurduğu topu kaleci Ömer güçlükle kornere attı.

Dk.11 Zonguldaksporlu Serhat kornerden gelen topu ceza sahası yayı üzerinde kontrol ederek çektiği şut az farkla auta çıktı.

Karşılaşma golsüz eşitlikle devam ediyor.

Dk.17 Sol kanattan Dilaver Güçlü'nün ortasını iyi değerlendiren Serdar Deliktaş şık kafa golü ile Manisa FK'yı 1-0 öne geçirdi.

Dk.33 Zonguldaksporlu İsmail Güven sağ kanattan gelen ortaya kötü bir vuruş yaptı, top auta gitti.

İlk yarı Manisa FK'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Dk.55 Manisa FK bu dakikada sol kanattan geliştirdiği atakta Dilaver Güçlü'nün şutunu Sinan Ören güçlükle önledi. Karşılaşma 1-0 Manisa temsilcisinin üstünlüğü ile devam ediyor.

Dk.59 Manisa FK'dan Onur Kolay ceza sahası üzerinden çektiği sert şut az farkla auta çıktı.

Dk.90 Karşılaşmaya 5 dakikalık ilave zaman gösterildi. Maç Manisa FK'nın 1-0 üstünlüğü ile devam ediyor.

Karşılaşma Manisa FK'nın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi