TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da şok yaşanıyor. Kırmızı-lacivertli ekip ligin ikinci yarısına lider Manisa FK beraberliği ile girmiş ardından Amed Sportif deplasmanından da beraberlikle dönmüştü. Sahasında Kırklarelispor'u deplasmanda ise İnegöl'ü üst üste yenerek biranda 4 maçta 8 puan toplayarak play-off hesapları yapan Zonguldakspor son 4 maçta galibiyet yüzü göremedi, yalnızca 1 puan aldı. Play-off hesapları yapan Zonguldakspor saha ve seyircisi önünde son olarak Hekimoğlu Trabzon'a 3-0 yenilerek kümede kalma hesapları yapan takım haline geldi.
Son 4 maçta Sancaktepe'ye sahasında yenilen, ardından deplasmanda Çorum ile 2-2 berabere kalan Elmas Çarşamba günü Hacettepe'ye yenilgi son olarakta sahasında Hekimoğlu Trabzon'a teslim oldu.
90 DAKİKA VARLIK GÖSTEREMEDİK
Hekimoğlu Trabzon karşısında 90 dakika boyunca varlık gösteremeyen ve bir türlü oyununu sahaya yansıtamayan Zonguldakspor ilk yarıyı 1-0 yenik tamamladı. İkinci yarıda puan yada puanları getirecek golleri bulamadığı gibi sahadan 3-0 yenik ayrılarak büyük bir hayal kırıklığı yaşattı.
Zonguldakspor bu yenilgi ile 32 puanla 11'nci sıraya gerilerken, kümede kalma mücadelesi veren takımlarla arasındaki puan farkı da 7'ye düştü. Zonguldakspor'ta bu yenilgi ile birlikte kazanamama kabus geri döndü. (Haber: Ender Yüksel)


STAT: Kemal Köksal
HAKEMLER: Egemen Artun (xx), Sedat Kavanoğlu (xx), Mehmet Şengün (xx)
ZONGULDAKSPOR: Sinan (xx)- Cenk (xx), Hakan (x), Ramazan (x)(Dk. 69 Yiğit x), Emre Can (x), Metin (x)(Dk. 19 Muammer x), İsmail (x)(Dk. 59 Muhammet x), Onurcan (x), Görkem (xx), Serhat (xx), Gürkan (x)
HEKİMOĞLU TRABZON: Batuhan (xx)- Volkan (xx), Onur (xx), Talha (xx), Abdulkadir (xx), Miraç (xx), Hakan (xx)(Dk. 71 Emre x), Doğan (xx)(Dk. 66 Ali xx), Bahadır (xx), Ersel (xxx)(Dk. 77 Haşim xx), Taha (xx)
GOLLER: Dk. 32 Ersel, Dk. 66 Ali, Dk.90+3 Haşim (Hekimoğlu Trabzon)
SARI KART: Talha, Doğan, Abdulkadir, Ersel, (Hekimoğlu Trabzon)