Zonguldak amatör futbolunun köklü kulüplerinden Zonguldak Gençlik ve Terakkispor, hafta sonu karşı karşıya gelecek. Birinci Amatör Küme Merkez Grubu'nda mücadele eden Zonguldak Gençlik ve Terakkispor arasındaki karşılaşma 25 Kasım 2018 Pazar günü saat 10.30'da Fener Sahası'nda oynanacak.

Birinci Amatör Küme Merkez Grubu'nda 17 puanla ikinci sırada bulunan Terakkispor, 15 puanla üçüncü sıradaki Zonguldak Gençlik ile karşılaşacak. İki takımın da puan kaybına tahammülü olmayan maçta Zonguldak Gençlik'in işi zor görünüyor. Terakkispor'un etkili futbolcularına önlem almayı planlayan Hayri Dübüş, maç öncesinde futbolcuları ile bire bir konuşmalar yaparak zorlu maça motive ediyor.

Zonguldak Gençlik, geçtiğimiz hafta Ayiçispor gibi güçlü rakibini 3-1 yenerek çıkışını sürdürürken, Terakkispor ise ligdeki ilk yenilgisini Çatalağzı Demirspor'a karşı 2-0'lık mağlubiyetle aldı.

DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ OLACAK

Moralli Zonguldak Gençlik, moralsiz Terakkispor karşısında sahaya 3 puan için çıkacak. Zonguldak Gençliksporlu futbolcular, hafta içi doğum gününü kutlayan Antrenör Hayri Dübüş'e, Terakkispor karşısında alacakları galibiyetle doğum günü hediyesi vermek istiyor.

Editör: Pusula Gazetesi