TFF 2.Lig Beyaz Grup'da mücadele eden temsilcimiz Zonguldak Kömürspor, Türkiye'nin ilk yerli Blockhain ağı ile üretilen Tokens sistemi Criptoswaps ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yapılan anlaşman ve imzalanan sözleşmenin ardından Zonguldak Kömürspor'a ciddi miktarda maddi gelir sağlayacak olan sponsorlukla ilgili resmi imzalar Dedeman Otel'de atıldı. Kısa süre sonra satışa sunulacak olan Zonguldak Kömürspor Tokens isimli Kripto para, Zonguldak Kömürspor'u ekonomik olarak rahatlatacak.

'Fan Token sistemi ile sende kulübüne destek ol' sloganı ile piyasaya sunulacak ile ilgili sponsorluk anlaşması törenine Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Metin Demir, Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Salih Demir, A.Ş. Başkanı Hakan Hürfikir, Yönetim Kurulu Üyesi Erim Berberoğlu, Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Oya Sürmeli olmak üzere kırmızı lacivertli yönetim kurulu üyeleri katıldı.

SALİH DEMİR: "Bu sözleşme Zonguldak Kömürspor için çok iyi bir fırsat. Criptoswaps aynı zamanda forma sponsorumuz da olacak. İki tarafa da hayırlı olsun" dedi.

ÖZKAN: "PROBLEMİ ÇÖZMEK İSTİYORUZ"
Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan, "8 ülkede faaliyetlerimiz sürüyordu. Bu yıl itibari ile Türkiye'de de faaliyetlerimizi sürdürme kararı aldık. Takımlarla birlikte büyümek istedik. Bu doğrultuda Zonguldak'la da anlaşmak istedik. Finans sorunu dediğimiz asıl problemi çözmek istiyoruz. Aynı zamanda bu uygulama ile takım ve taraftarı birleştirmiş oluyoruz. Mobil uygulama ile taraftarda aidat hissi uyandırmış olacağız. Zonguldak Kömürspor için elimizden gelen bütün reklam çalışmalarını ulusal ve uluslararası platformlarda yapacağız. Bizim derdimiz hem manevi hem de finansal olarak Zonguldak Kömürspor'u 1. ve Süper Lig'de görmek. Her takımın attığı gol bizim de başarımızdır." dedi.

SELİM ALAN: "TANITIM VE SÜREÇTE DESTEK OLACAĞIZ"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ise törende yaptığı konuşmasında "Zonguldak Kömürspor'a bu anlaşmanın hayırlı olmasını diliyoruz. İnşallah bu anlaşma Zonguldak Kömürspor'umuzu maddi-manevi rahatlatacak. Zonguldaklılar Zonguldak Kömürspor haftayı galibiyetle kapattığı zaman çok mutlu oluyor. Ancak kötü sonuçlarla camia çok üzülüyor. Biz Belediye olarak Zonguldak Kömürspor Tokens'in tanıtımı için gerekli çalışmaları yapacağız. Kozlu Belediye Başkanımız ve Kilimli Başkanımız da bu tanıtıma destek verecektir. Her iki tarafa da hayırlı uğurlu olsun" dedi.

RESMİ İMZALAR ATILDI

Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan ile Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Mehmet Salih Demir arasında resmi imzalar atılırken, anlaşma resmen devreye girdi. İmzaların atılmasının ardından Criptoswaps Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Özkan ve Zonguldak Kömürspor Kulüp Başkanı Mehmet Salih Demir anlaşmanın camiaya hayırlı olması temennisinde bulundular.