Zonguldakspor yeni sezon çalışmalarına Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde devam ediyor. Kırmızı-lacivertli ekipte futbolculara Pazartesi günü 1 günlük izin verilecek. Tekrar 100. Yıl Tesislerinde toplanacak olan futbolcular Kurban bayramına kadar çalışıp, bayram izninin ardından Bolu'da 2. Etap kamp çalışmalarına devam edecek. Takımın transfer yasağı ise henüz kaldırılamadı. Kentin acizliği devam ediyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'da mücadele eden Zonguldakspor bir taraftan yeni sezon çalışmalarına devam ederken, diğer yandan dağılan takımın toparlayabilmek için dış transfer çalışmalarına devam ediyor.

Kırmızı-lacivertli ekip 10 günlük kamp için gittiği Bakacakkadı 100. Yıl Tesisleri'nde 10 günlük kamp çalışmalarını tamamladı. Pazar günü sabah ve akşam olmak üzere çift idman yapan Zonguldaksporlu futbolculara teknik heyet tarafından Pazartesi günü için 1 günlük izin verildi.

Futbolcular Salı günü tekrar Bakacakkadı 100. Yıl Tesislerinde toplanarak çalışmalara Devrek ve Çaycuma Statlarında devam edecek. Kırmızı-lacivertli ekip Kurban bayramına kadar 100. Yıl'da kamp yapacak. Teknik Heyet tarafından futbolculara bayram izni verildikten sonra Zonguldakspor bu kez Bolu'da 2. Etap kamp çalışmalarına devam edecek.

BOLU'DA 4 HAZIRLIK MAÇI VAR

Zonguldakspor 100. Yıl Tesisleri'nde daha çok fizik kondisyon ağırlıklı çalışma yaparken Bolu'da gerçekleştireceği 2. Etap kamp çalışmalarında ise daha çok teknik taktik ve hazırlık maçlarına ağırlık verecek. Teknik Direktör Serkan Afacan Bolu'da 4 hazırlık maçı yapacaklarını, ancak bu takımların isimlerinin kesinlik kazanmadığını söyledi.

TRANSFER YASAĞI KAKMADI! KENTİN ACİZLİĞİ SÜRÜYOR

Zonguldakspor'a TFF tarafından verilen transfer yasağı krizi devam ediyor. 450 bin lira ödenmesi halinde kalkacak olan yasak için henüz aranan para bulunamaması kentin acizliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Pusula Gazetesi