Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan'ın Ankara'ya gitmesi sebebiyle yerine AK Parti'nin en genç meclis üyesi Samet Ayvaz vekalet ediyor.

Belediyenin rutin hizmetlerinin devam edeceğini belirten Ayvaz "Biz de elimizden geldiğince üzerimize düşeni ve vatandaşlarımızın talebini yerine getirmek için uğraş veriyoruz" dedi.

Samet Ayvaz konuşmasında şunları söyledi:
"Başkanımız 2 günlük Ankara ziyaretleri dolayısıyla Zonguldak'ta olmayacak cumaya kadar kendisine ben vekalet ediyorum. Asfalt ve yol çalışmaları, belediyenin işleyişi her zamanki gibi devam ediyor. Biz de elimizden geldiğince üzerimize düşeni ve vatandaşlarımızın talebini yerine getirmek için uğraş veriyoruz. En genç belediye meclis üyesi olduğum için büyüklerimden tabii ki yardım alıyorum. Bilgi alışverişi yapıyoruz. Genç olmamızın verdiği herhangi bir olumsuzluk yok. Zonguldak için elimizden geleni yapıyoruz. Birkaç gün içinde Rüzgarlımeşe'nin asfaltlanması bitecek, hava şartlarının izin verdiği sürece asfaltlama çalışmalarımız devam edecek bundan sonra rat mahallesine tarafına geçmeyi planlıyoruz."