Zonguldak son 2 yılda tesislerde büyük bir atılım yapıyor. Merkez, ilçe ve beldelerde özellikle spor tesislerinde yapılan yatırımlar ve yenilikler göz kamaştırıyor. Gençlik Merkezi binaları, yüzme havuzları, futbol sahaları, tenis kortları, çeşitli spor alanlarındaki yatırımlar alkış alıyor.

SIRADA BUTİK STAT VAR, BAKAN AÇIKLAYACAK

Sırada Zonguldak için yapılması beklenen butik stat projesi var. Onun da kısa sürede açıklanması bekleniyor. Butik stadın nereye ve kaç kişilik olacağı ise önümüzdeki ay Zonguldak'a gelmesi planlanan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıklayacak.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel önderliğinde gerçekleştirilen yatırımlara özellikle Ak Parti İl, ilçe yöneticilerin yanı sıra Ak Parti Zonguldak Milletvekillerinin desteği ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın onayı ile yapılan yatırımlar beğeni topluyor.

SON OLARAK KİLİMLİ'NİN ZEMİNİ DEĞİŞTİ

Karaelmas Kemal Köksal Stadı başta olmak üzere ilçelerdeki futbol sahalarının zeminleri değişti. Son olarak ise Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadı'nın ışıklandırılmasının ardından zemini değişti.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, Kilimli İlçe Müdürü ve Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun zeminde inceleme yaptı.

Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel konu hakkında şunları söyledi: "Gençlik ve Spor Bakanlığımız yatırım programında yer alan Kilimli Ahmet Şerifoğlu Stadında saha aydınlatma çalışmalarının tamamlanmasının ardından zemin yenileme çalışmaları da tamamlanmak üzere"