Son dönemlerde Zonguldakspor formasıyla muhteşem taraftarın desteği altında mücadele eden bir çok futbolcu şimdi başka takımların başarısı için ter dökülüyor. Son yıllarda Bölgesel Amatör Ligden, 2'nci lige kadar bir çok futbolcunun alınan başarılarda emeği var, alın teri var. Yolu Zonguldakspor'dan geçen bu futbolculardan bazıları hangi takımlarda futbol oynuyor, hangi takımlar için ter döküyor.

Zonguldakspor'un koyu taraftarlarından Mustafa Uzun sosyal medya hesabından bu futbolcuların yeni adreslerini paylaştı, sosyal medya da büyük beğeni topladı.

HANGİ FUTBOLCU KİMİN İÇİN OYNUYOR

Daha önce Zonguldaksporumuzda oynayan futbolcular şimdi hangi takımlarda oynuyor. İşte futbolcular ve yeni takımları: Kamil içer, Tahir Babaoğlu, Hasan Küççük (Ankara Demirspor), Gencay Erten, Onur Uslucan (Sivas Belediyespor), Onur Eriş (Samsunspor), Okan Eken (Sarıyer), Okan Duran (Nevşehir Belediyespor), Mehmet Öztonga, Semih Karadeniz (Kocaelispor), Sinan Uzun (Ergene Velimeşe), Kaleci Ahmet Üçgün, Emre Kara, Şevket Güngör, Reso Akın, Dogukan Bad (Diyarbekirspor) Ercan Coşkun (Menemen Belediyespor) Kemal Cingirt, Kaleci Cantuğ Temel (Yeni Orduspor), Furkan Demir (Osmaniyespor), Cömert Kandemir (Ereğli Belediyespor) Hüseyin Yılmaz (Amed Sportif) Mert Caymaz (Fethiyespor), Semih Beyaz (Malatyaspor) Turan Yılmaz (Kırşehir Belediyespor)Burçin Yüksel, Güven Güneri (Serik Belediyespor)

Editör: Pusula Gazetesi