Tüm dünyada ve ülkemizde etkisi altına girdiğimiz Corona Virüs nedeniyle 2021 yılını pandemi kuralları çerçevesinde karşılayacağız. Bu anlamda Zonguldaklı siyasetçiler ve bürokratların yılbaşı akşamını nasıl geçireceklerini ve 2021 yılını nasıl karşılayacaklarını Pusula okurları için öğrendk.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz yılbaşı akşamı ailesi ile birlikte yemek yedikten sonra Zonguldak Merkez'de bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek. Soğuksu Karakolunu saat 21.30' da ziyaret edecek olan Vali Tutulmaz sonrasında hastaneleri ziyaret edecek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen Corona Virüse yakalanması sebebiyle hala karantinada olduğu için yılbaşı akşamı sadece eşiyle evde olacağını ifade etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar yılbaşı akşamını Zonguldak'taki evinde eşi ve kızı ile birlikte geçireceklerini söyledi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, yeni yılı ailesiyle birlikte geçireceğini belirtti. Milletvekili Çolakoğlu, eşi ve 3 çocuğu ile birlikte 2021 yılını karşılayacaklarını belirterek pandemi nedeniyle geniş bir ziyaret gerçekleştirmeyeceğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş yılbaşı akşamını Ankara'daki evinde eşi çocukları ve kayın validesi ile birlikte geçireceğini belirtti.

Zonguldak İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Karayılmaz, yılbaşı akşamını evde eşi ile birlikte geçireceğini belirtti. Karayılmaz, İstanbul'da bir hastanede çalışan kızının nöbetçi olması sebebiyle Zonguldak'a gelemediğini üzüntü ile belirtti.

Genel Maden İşçileri Sendikası Genel Başkanı Hakan Yeşil yılbaşı akşamını 2 çocuğu ve eşi ile birlikte Çaycuma ilçesindeki evinde geçireceğini belirtti. Kızının bu akşam aynı zamanda doğum günü olması sebebiyle hem yılbaşı hem de doğum günü kutlamasına ailece yapacaklarını belirterek ziyaretçi kabul edemeyeceklerini belirtti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun yılbaşı akşamını annesi, babası, eşi ve çocukları ile birlikte evinde geçireceklerini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, yılbaşı akşamını evde yalnız geçireceğini belirtti.