Batı Karadeniz Kalkınma Ajansının destekleri ile yapılan Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesine dahil edilen Kozlu Su Sporları Merkezin'de kano ve yelken branşında yeni sezon ücretsiz kayıtlar başladı.

Kano ve yelken branşında eğitim almak isteyen gençler Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kozlu Gençlik Merkezi'ne müracaat ederek kayıt yaptırabilecek. Ancak yoğun ilgi olması nedeniyle sayı sınırlı tutulacak.

Yaz döneminde gençler Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük su sporları merkezi olan Kozlu Su Sporları Merkezi'nde profesyonel antrenörler eşliğinde eğitim alacak.

Konu hakkında bilgi veren Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel, ''Kozlu Su Sporları Merkezimizde kano ve yelken branşında yaz dönemi kayıtları başladı. Gençlerimiz 2 branşa yoğun ilgi gösteriyor. Başvurularda sınırlı sayıda kişi kaldı. Bu branşlarda eğitim almak isteyen gençler Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kozlu Gençlik Merkezine müracaat etmeleri gerekiyor. 2 branş kozluya reng getirecek" dedi.