Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde görevli sağlık çalışanları, "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Günü" kapsamında kan bağışında bulundular.

Atatürk Devlet Hastanesi önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasına; İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Fatih Akca, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzman Dr. Muharrem Erdem, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Tosun, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Karadeniz, Uzunmehmet Göğüs ve Meslek Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Abdullah Bircan'ın yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanı katıldı.

Kampanyanın ardından bir konuşma yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, "15 Temmuz 2016 tarihinde devletimize ve milletimize karşı gerçekleştirilmeye çalışılan hain darbe girişimi, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin karşı duruşu ve yüzlerce şehidimizin direnişi ile bertaraf edildi. Hem şehitlerimizi anmak, onlara olan saygımızı ve minnet duygumuzu sunmak, gazilerimize minnettarlığımızı iletmek, hem de o gece direniş esnasında ve sonrasında hastanelerde fedakarca yaralılara yardım etmeye çalışan sağlık personelimize teşekkürlerimizi sunmak üzere, İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü ve Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ile beraber Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlediğimiz kan bağışı kampanyası etkinliğiyle kan verdik" dedi.

Daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Halk Sağlığı Müdürü Uzman Dr. Fatih Akca'nın yanı sıra çok sayıda sağlık çalışanı kampanyaya katılarak kan verdi.

Editör: Pusula Gazetesi