2018-2019 futbol sezonunda Zonguldakspor'un en büyük destekçisi yine muhteşem taraftarı olacak. Yeni sezon öncesi kırmızı-lacivertli ekibin en büyük güçlerinden birisi olan Ultras Elmas taraftar gurubu yeni sezonu muhteşem bir şovla açtı. Ultras Elmas, kuruluşunun 4'üncü yılı nedeniyle Yaman Kilise restaurantta birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısında bir araya geldi.

ŞAMPİYONLUK ŞARKILARI SÖYLENDİ

Ultras Elmas taraftarın grubunun organize ettiği etkinliğe Zonguldakspor Kulüp Başkanı Süleyman Caner, Ultras Elmas taraftar grubunun kurucusu Cevat Laçin, tribün liderleri Miraç Balcı, Bora Amasralı, eski tribün lideri Cengiz Günay ve Ultras Elmas taraftar üyeleri katıldı. Ultras Elmas Çaycuma taraftar grubu da araç tutarak kahvaltıya katıldı. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği birlik beraberlik ve dayanışma kahvaltısında, tezahüratlar ve meşaleler eşliğinde şampiyonluk şarkıları söylendi.

CEVAT LAÇİN: "TAKIMIMIZA GÜVENİYORUZ"

Ultras Elmas Taraftar Grubu kurucusu Cevat Laçin, Ultras Elmas taraftar gurubunun çok güçlü bir grup olduğunu belirterek "4 yıldır Ultras Elmas taraftar grubu olarak gitmedik deplasman basmadık şehir bırakmadık. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürüce bizleri kimse yıkamaz. Bu sene güzel bir oluşum içindeyiz. İyi bir kadromuz var. Hocamız ve oyuncularımıza güveniyoruz. Onlar sahada bizlerde tribünde destek vererek hak ettiğimiz 1.Lige çıkacağız. Birlik ve beraberlik zamanı''dedi.

MİRAÇ BALCI: "YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN"

Ultras Elmas Tribün liderlerinden Miraç Balcı ise "Yeni sezonda diğer taraftar grupları ile birlikte şanlı Zonguldakspor'umuzu en iyi şekilde destekleyerek arkasında her zaman olduğu gibi itici güç olacağız. Traftar grububu ayrımı olmadan yeni sezonda iç ve dış sahada rakiplerin yine korkulu rüyası olacağız. Biz her zaman olduğu gibi yeni sezonda da takımımızın ve armamızın peşinden koşacağız. Başkanımız Süleyman Caner bu takımın başarısı için büyük mücadele veriyor. Biz de başkanımızın ve takımımızın yine her zaman yanında olacağız" dedi.

Editör: Pusula Gazetesi