Zonguldak Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nin tanıtım programında ortam gerildi. Projenin hayata geçmesini isteyenler kadar istemeyenler de oldu.

Sunum toplantısında Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Ali Mumcu, bu projeyi istemediklerini belirterek "270 kişinin imzası var. Halk istemiyor, gerekirse yargı yoluna gideceğiz" dedi.

"BÖYLE BİR KONUŞMA TARZI OLAMAZ, TAVRINIZ YANLIŞ"

Mumcu, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ve Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ın tavırlarının çok sert olduğunu belirterek şöyle konuştu; "Böyle bir konuşma tarzı olamaz. Tavrınız yanlış, böyle bir üslup yok. Ben bunu gerekirse yargıya götürürüm. Yürütmeyi durdurma kararı da alırım. Siz burada tehditle konuşamazsınız, tavrınız yanlış. Hem diyorsunuz ki 'Bilgi alışverişinde bulunalım.' Sayın başkan burada bilgi amaçlı konuşuyorum. 28 bin dönümlük alanı var orada belediyenin. Biz Necdet başkanla görüştük. 10 bin 768 metrekarelik alana bizim meclisimize gelirse 'biz ret ederiz' demişti. Ben de kendisini takdir etmiştim. Vatandaşımız istemiyor. Yöresel ürünler pazarı kuracakmışsınız zaten köylerde tarım yok. Vatandaşımız ziraattan gidip alıyor bir kere ekiyor. İkinci zaten yok, bunu başka bir yere yapalım."

Başkan Alan, "Senin cümlelerin doğru cümleler değil. Sen genel siyaset yapıyorsun şuan" diye karşılık verdi.

İl Genel Meclisi Üyesi Mumcu "270 kişinin imzası var. Benim söylediklerim sizin işinize gelmediği için böyle davranıyorsunuz. Hemen cephe alıyorsunuz siz dediniz ki oturur oturmaz biz ne olursa olsun bu projeyi yapacağız. Aba altından sopa gösteriyorsunuz" dedi.

Başkan Alan "Siz kaç kişi karşısınız, neye karşısınız" diye sordu.

Mumcu "270 kişi, köylü istemiyor. İsterseniz yarın hep beraber Kızılcakese'ye gidelim, konuşalım" dedi.

benim-konusma-seklim-boyle-kusura-bakma
'Benim konuşma şeklim böyle, kusura bakma'