Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Proje tanıtımında konuşurken gerildiği CHPli İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Ali Mumcu'dan af diledi.
Konuşma tarzının rahat olduğunu, bu yüzden böyle konuştuğunu belirten Ali Bektaş "Benim konuşma şeklim böyle yoksa hiçbir zaman kalbimizde bir şey olduğundan değil oda beni bilir bende onu bilirim. O yüzden kusura bakmayın" dedi.
Ali Bektaş'ın konuşması şöyle;
"Kusura bakma ben böyle insanlara kızmak için konuşmadım. Hastane konusuyla ilgili görüşme yapıldı. Yol problemini çözmemiz lazım, Yağma Köyü ile Ören Köyü arasındaki yer en ideal yer görüşmelerde yapıldı. Orda bir tek ulaşımla ilgili sorunumuz var.
Benim konuşma şeklim böyle yoksa hiçbir zaman kalbimizde bir şey olduğundan değil oda beni bilir bende onu bilirim. Ben sadece neye üzülüyorum biliyor musun? Nedim Muhtar burada olsa da ön yargısını bir çözebilseydik. Hasta olmuş geçmiş olsun. Sıkıntı tamamen başlangıçta önyargılı yaklaşması ve hala bu devam ettirmesi, sıkıntı buradan kaynaklandı.
Yoksa projenin bir eksikliği yok. Böyle bir şeyi nasıl düşünebilirsin. Ben ilçemi sıkıntıya sokar mıyım? O zaman mantık olarak bütün projelere karşı çıkmamız lazım. Kilimli bölgesine çöp döküyoruz. Kanalizasyonları sağ olsun Zonguldak Belediye'sine verdik. Arıtmaya vereceğiz. Böyle bir yer kıskançlığı olamaz. Ona üzülüyorum yoksa başka bir yer tespit edilseydi, çok daha rahat bir yerde oraya yapardık. Bu proje Kozlu ve Kozlu köylerine hayat katacak bir projedir. Samimi duygularımla söylüyorum. Eğer üslubumda bir yanlış varsa sonsuz özür dilerim. Ben arkadaşlarla her zaman öyle konuştuğum için çok rahat konuşabiliyorum. O yüzden kusura bakmayın."

tehditle-konusamazsiniz-tavriniz-yanlis
'Tehditle konuşamazsınız, tavrınız yanlış'