15 Temmuz darbe girişimi sonrası ülkede olduğu gibi Gökçebey’de siyasette yakalanan birlik beraberliğin sonucunda Demokrasi nöbetlerinde bir araya gelen siyasi partilerin ilçe başkanları ,CHP Gökçebey ilçe başkanlığını ziyaret ederek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı girişiminden dolayı geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

AK Parti ilçe başkanı Lokman Aydın, Saadet Partisi ilçe başkanı Kemal Danacı ve MHP ilçe başkan yardımcısı Satılmış Ocakcı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan menfur saldırıyı kınamak amacıyla CHP ilçe Başkanı Cem Oktay’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.

Geçmiş olsun ziyaretinde konuşan AK Parti ilçe başkanı Lokman Aydın; “Özellikle 15 Temmuz akşamından sonra ortaya çıkan bu uzlaşma ve birlikteliğin vatan hainlerini ürkütmüştür korkutmuştur onun için CHP genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’na böyle bir saldırı yapılmıştır. Şükürler olsun ki genel başkana bir zarar gelmemiştir Bu hainlerin hedefi bu ülkeyi bu birlik beraberliği parçalamaktı. Sayın Kılıçdaroğlu’na tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor terör belasını bir ve beraber olduğumuz müddetçe yok edeceğiz” dedi.

CHP Gökçebey İlçe Başkanı Cem Oktay ise; Genel Başkanımıza yapılan bu menfur saldırı nedeniyle, ilçe başkanlarımız bize geçmiş olsun ziyaretine geldiler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Genel başkanımıza yapılan bu saldırı Demokratik, Laik Türkiye Cumhuriyetine karşı yapılmış, toplumsal barışımızı hedef alan bir saldırıdır. Bunun önüne hep birlikte geçeceğiz. Birlik, beraberlik ve dayanışmayla aşamayacağımız hiçbir engel yok” diye konuştu.

Oktay, Maalesef şehidimiz var. Bundan dolayı çok üzgünüz. Keşke olmasaydı. Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum” dedi

Siyasi parti ilçe başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hain saldırıyı hem kınamak, hem de CHP İlçe Başkanlığına geçmiş olsun dileğinde bulunarak CHP'den ayrıldılar.

Editör: Pusula Gazetesi