TFF 2. Lig Kırmızı Grup'da mücadele eden Zonguldakspor'da sezonun tamamlanmasına 3 hafta kala 2 as futbolcusunu daha kaybetti. Geçtiğimiz hafta Kaptan Mert Caymaz izin isteyerek takımdan ayrılırken, Tarsus İdmanyurdu maçı sonrasında 2 as futbolcu daha takımdan ayrıldı.

Tarsus İdmanyurdu maçında sakatlanarak sezonu kapatan stoper Kamil İçer'in yanı sıra sakatlığı bulunan golcü Okan Eken teknik heyet ve yönetimden izin alarak kentten ayrıldılar. İki futbolcu da sezonu kapatmış oldu.

Gelecek sezon gerek Okan Eken, gerekse Kamil İçer'in Zonguldakspor'da forma giymeleri beklenmiyor. Kamil İçer'in sözleşmesi sezon sonunda biterken, Okan Eken'in ise 300 bin lira karşılığında getir-götür maddesini kullanarak takımdan ayrılması bekleniyor.

KAMİL İÇER VAZGEÇİLMEZDİ

Geçtiğimiz sezon Amed Sportif'den transfer edilen ve oynadığı futbolla rakip forvetlere geçit vermeyen Kamil İçer, iki sezondur Zonguldakspor defansında büyük bir güç olarak takımın değişmez futbolcuları arasında yer almıştı.

OKAN EKEP RAKİP DEFANSI YIPRATTI

6 sezon önce Bursa Kestel Belediyespor'dan transfer edilerek Zonguldakspor formasıyla 2 şampiyonluk yaşayan Okan Eken geçtiğimiz sezon devre arasında Keçiörengücü'ne 500 bin lira bonservis bedelle gittiş, bu sezon başında da 250 bin lira bonservis bedeli ile geri gelmişti. Okan Eken oynadığı süre içinde her zaman Zonguldakspor formasıyla rakip defanslara büyük bir baskı kurmuş ve takıma katkı sağlayan futbolu konumundaydı. Kamil ve Okan'ın takımdan ayrılması büyük bir kayıp olarak değerlendiriliyor.

Editör: Pusula Gazetesi