Avrupa Zonguldaklılar Derneği'nin Facebook sayfasında gün içinde yapılan bir paylaşım şok etkisi yarattı. Almanya'daki etkinliklerin fotoğraflarını sayfaya yükleyen kişi, yanlışlıkla ekran görüntüsünü aldığı bir fotoğrafı galeriye ekledi.

Sayfada bir süre kalan paylaşım takipçilerin dikkatini çekti. Bir takipçi tepkisini "Abi bu nedir? Yanlışlıkla yasak ilişkinizi dökmüşsünüz ortaya" şeklinde dile getirdi.

G.K isimli şahıs ile mesajlaşan kişinin üyesi sosyal medyada fotoğraf paylaşırken yanlışlıkla yasak aşk içerikli mesajı paylaşması arkadaşları tarafından fark edilerek kaldırıldı. Kısa sürede birçok kişi tarafından fark edilen mesaj kaldırılsa da ekran görüntüsü masa üzerine kaydedildi.

İşte o paylaşım:

"Hattım dan size yazacak kadar aptal değilim git gö...nü kurtar.

Sırf sana yaptığım insanlığımın cezasını çekiyorum, aynı arabada aynı yolda giderken kendimi suçlu hissediyorum. Nikahlım değilsin dedim, sen ne dedin bana?
Ben seninle ilişki kurmak için nikah kıymıyorum onu da o hoca denen şahsa söyle dediğimi, eğer zerre kadar dürüstlük varsa niye yazmadın. Eğer bizden uzak dursaydın sana kimse ulaşamazdı."

gurbetci-baskanin-aski-zonguldaktan-cikti
Gurbetçi Başkanın aşkı, Zonguldak'tan çıktı