Zonguldak'ta Cumhur İttifakı'nın seçimi alacağına inandığını belirten Murat Kotra 'Bizim sahadan  ve teşkilatımızdan aldığımız bilgilerde  çok şükür bir sorun yok ancak son ana kadar çok sıkı bir şekilde çalışacağız" dedi.

Murat Kotra, pazar gününe kadar seçim çalışmalarına katılacağını belirterek şunları söyledi:

"Öncelikle uzun bir aradan sonra tekrar Zonguldak’ta olmanın mutluluğunu yaşadığımı söylemek isterim.  Alaplı’da belediye başkanımız İsmail Öztürk’ün bir miting programı vardı. Bugün geldim ona katıldım. Şimdi de Zonguldak’tayım pazar gününe kadar Zonguldak’ta çalışmalara katılacağım.  Yarın perşembe de olacağım cuma ve cumartesi günü merkez ilçe başkanımız il başkanımız ve İttifak adayımızla beraber olacağım. Belediye başkanımızın çalışmalarına katılacağım. Zonguldak’ta sadece il Belediyesi’nde ittifak oldu.  Onun dışında ilçe ve belde teşkilatlarında yarışıyoruz. MHP  kendi adaylarıyla yola çıktı.  Zonguldak Belediyesi seçimlerinde de Cumhur ittifakının çatı adayı AK Parti logosu altında Ömer Selim Alan’la beraber seçimlere giriyoruz. MHP  teşkilatları olarak sayın başkanımızın adaylığı açıklandığı ilk günden itibaren zaten merkez ilçe başkanımız her daim belediye başkanımızla çalışmalara katıldılar. İl kadın kollarımız aynı şekilde çalışma olarak katıldı.

Keza il başkanımız Zonguldak’taki diğer adayların çalışmaları  haricinde de  Sayın Ömer Selim Alan’la beraber çalıştı. Bu süreçte ben de seçim bölgeme geldim zaten pazar günü Ontemmuz Mahallesinde  ailecek oyumuzu kullanacağız.

Bizim sahadan  ve teşkilatımızdan aldığımız bilgilerde  çok şükür bir sorun yok ancak son ana kadar çok sıkı bir şekilde çalışacağız."

Tabip Odası değişmezse ne hekimlere ne Zonguldak'a bir faydası olmaz! Tabip Odası değişmezse ne hekimlere ne Zonguldak'a bir faydası olmaz!

Muhabir: Öznur Güneş